Η Μάγισσα: Νέα κόντρα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης

 

Η Μάγισσα: Νέα κόντρα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης

Η Μεταξία δεν έχει κανέναν σκοπό να παραιτηθεί από το Τζανή παρά τις απειλές της μητέρας της. Βράζει μέσα της και αδυνατεί να συγκρατηθεί.Η Μάγισσα: Νέα κόντρα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης

 

Το πάθος που νιώθει για τον αδερφό του άντρα της είναι τόσο δυνατό που γίνεται τυφλό και ανεξέλεγκτο, κάτι που μπορεί να βάλει και τους δύο σε μπελάδες εάν κάποιοι το αντιληφθούν.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνη όντας ασυγκράτητη, δε διακρίνει τον κίνδυνο που τους περικυκλώνει και έτσι οδηγεί τον Τζανή στα άκρα με τα καμώματα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον καταριέται και μετά πέφτει λιπόθυμη

Στο μεταξύ, όσα σκαρφίστηκαν η Θεοφανώ μαζί με τον Φρίξο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο για την δολοφονία του μωρού όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά το κόλπο τους κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους.

Όταν αργότερα η Θεοφανώ καταφέρνει να συναντήσει τον Μάρκο, οι δυο τους οδηγούνται σε μία συζήτηση που σοκάρει την νεαρή κοπέλα…

Παράλληλα, ο Αντρέι αποκαλύπτει στον έκπληκτο Μιχαήλ τον αληθινό λόγο για τον οποίο ταξίδεψε ως την Μάνη, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Ρώσο ευγενή να έρθει σε αντιπαράθεση με τον γόνο των Λασκαραίων, τον Τζανή, κάτι βεβαίως που σύντομα θα έχει συνέπειες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί

Όταν οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του από το κούρσεμα του Σπήλιου ζητούν εκδίκηση, η ένταση επανέρχεται αναπόφευκτα ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης.

Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν είχαν πάψει στιγμή να μισιούνται θανάσιμα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *