Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη

 

Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη

Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη

 

Τα πάνω κάτω θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η Νάντια θα φύγει οριστικά από την Κρήτη, αφήνοντας το συγκεκριμένο κεφάλαιο στο παρελθόν της.

Πριν από αυτό όμως, ο Μαθιός της ζητά να κάνουν μία εκ βαθέων συζήτηση ώστε να της δώσει τις απαντήσεις που θέλει.Σασμός: Φεύγει οριστικά και απροειδοποίητα από την Κρήτη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει στο σπίτι της την μάνα του Λευτέρη και μυστικά βγαίνουν στη φόρα

Η ίδια του λέει πως αν όντως εμπλέκεται στην δολοφονία του Στεφανή, θα τον καταλάβει, γιατί ήταν ένα κάθαρμα που φερόταν άσχημα σε όλους. Ο Μαθιός συγκινείται από την στάση της και καταλήγουν να έχουν μία πολύ ειλικρινή κουβέντα.

Αμέσως μετά η Νάντια πηγαίνει στον Χρήστο και του αποκαλύπτει ότι είχε ακούσει μια συζήτηση του Ευθύμη με την αδερφή του, όπου της έλεγε πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης στους Άβαντες – Σοκ στην οικογένεια Τόλια

“Κυνηγάτε τον λάθος άνθρωπο” του λέει συγκεκριμένα όμως ο Γιακωβάκης δεν την πιστεύει, όμως αναγκάζεται να αφήσει ήσυχο τον Μαθιό, τουλάχιστον για την ώρα.

Λίγο αργότερα η Βασιλική, ετοιμάζει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για την Νάντια, το οποίο όμως δε γίνεται ποτέ, αφού η κοπέλα έχει μπει ήδη στο πλοίο για Αθήνα, αφήνοντας για πάντα πίσω της το κεφάλαιο Κρήτη, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *