Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Αρραβωνιάζεται Τον Γιώργη

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Αρραβωνιάζεται Τον ΓιώργηΣασμός Spoiler: Η Θοδώρα Αρραβωνιάζεται Τον Γιώργη

Σασμός spoiler: Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Η Θοδώρα επιστρέφει στον Γιώργη και παντρεύεται στη σειρά Σασμός, ύστερα από σαράντα κύματα. Το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Πετρή έχει σβήσει. Η εμμονή της, όμως, ποτέ.

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα αρραβωνιάζεται τον Γιώργη

Παρόλο που τον χωρίζει, εκείνος τη διεκδικεί ξανά έντονα. Η Θοδώρα γυρίζει πίσω, μετά τον καυγά της με τον Πέτρο και αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα. Τον γνωρίζει στους γονείς της, με τους πρώτους αρραβώνες να ξεκινούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει την αλήθεια για τη Σεμίνα- Η καταστροφική συνάντηση

Συγκεντρώνονται όλοι για φαγητό και οι γονείς της Θοδώρας κάνουν τις ερωτήσεις που τους απασχολούν. Μαθαίνουν για τις επιχειρήσεις του Γιώργη και για όλα όσα θα δώσει στην κόρη τους, κατά τη διάρκεια του γάμου.

Μπορεί η Θοδώρα μας να παντρεύεται, μέσα της, όμως, βράζει στη σειρά Σασμός. Ο Πέτρος συνεχίζει τη ζωή του, έχοντας ξεγράψει εντελώς την πρώην σύντροφό του. Μία νέα γυναίκα θα εμφανιστεί στη ζωή του και θα τον αλλάξει ολοκληρωτικά.

Όπως δήλωση η Δανάη Παππά στο Happy Day, αισθάνεται πολύ όμορφα που υπάρχει αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων στον ρόλο της. Όσο για αυτά που ακολουθούν στη συνέχεια; Η πρωταγωνίστρια ανέφερε πως διαβάζοντας το σενάριο, αισθάνεται και η ίδια έκπληκτη κάθε φορά.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler: Γι’ αυτό δεν μπήκαν φέτος παίκτες από παλαιότερα Survivor!

Η σκηνή του δείπνου είναι μοναδική. Ο Μανώλης εντυπωσιάζει τον Γιώργη με τις γνώσεις του, με τον ίδιο να ζητάει να συνεργαστούν κάποια στιγμή, μελλοντικά. Όλα αλλάζουν στη ζωή και των δύο.

Πόσο θα αντέξει ο Γιώργης στο πλευρό της Θοδώρας και πόσο θα κρατήσει το πείσμα της για τον Πετρή;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *