Η γη της ελιάς, 50-51α: η καθοριστική απόφαση του δικαστηρίου για τη ζωή της Μυρτάλης

Η γη της ελιάς, 50-51α: η καθοριστική απόφαση του δικαστηρίου για τη ζωή της Μυρτάλης

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 50-51α Mega

Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:
Ο ντεντέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως έχει αυτοκτονήσει. Ο Κωνσταντίνος επισπεύδει την εξέταση DNA, καθώς ο Ισίδωρος αγωνιά να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του. Ο Ανέστης παρακαλάει την Ευτυχία να βρεθούν μόνοι τους κι αυτή δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του. Ο Λυκούργος βρίσκει, επιτέλους, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 19-20-21-22-23

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50-51α

Επεισόδιο 50&51
Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας, στην Αθήνα, αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον… πατέρα της. Ο Μάνος αποκλείει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Ισίδωρος, αφού δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αυλαία πέφτει- Τα τελευταία επεισόδια του Β’ Κύκλου

Η Αθηνά κάνει παρατήρηση στον Δημήτρη για το γεγονός ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του και εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά. Η μέρα του δικαστηρίου φτάνει και ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *