Η γη της ελιάς, 52: γιατί συγκρούονται η Αθηνά κι ο Ισίδωρος

Η γη της ελιάς, 52: γιατί συγκρούονται η Αθηνά κι ο ΙσίδωροςΗ γη της ελιάς, 52: γιατί συγκρούονται η Αθηνά κι ο Ισίδωρος

Η γη της ελιάς – επεισόδιο 52 Mega
Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:
Ο Δημήτρης βγαίνει ραντεβού με την Αντιγόνη και δεν αργεί να της δείξει το ενδιαφέρον του. Ο Φίλιππος νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του σοβαρά, θα απολυθεί. Την ίδια ώρα, ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη. Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, αγνοώντας το περιεχόμενό της. Η Μυρτάλη βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Ελένη και ζηλεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 21/10/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52

Επεισόδιο 52
Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους. Ταυτόχρονα, την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό.

Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το ελαιοτριβείο, με την Αθηνά να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Στέφανος ξυπνάει και ορμά στην Αρετή: «Φτάνει»

Ο Αποστόλης αρχίζει να δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πανάκριβο δώρο προκειμένου να την πείσει για τα αισθήματά του.

Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη. Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια

Η γη της ελιάς, 51β: Ο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *