Σασμός: O Αστέρης τελειώνει τον Μαθιό

 

Σασμός: O Αστέρης τελειώνει τον Μαθιό

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αστέρης τελειώνει τον Μαθιό.Σασμός: O Αστέρης τελειώνει τον Μαθιό

 

Ο Αντρέας έχοντας συμμάχους τον Τηλέμαχο και το Λάζαρο ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα αφού με αφορμή την φωτιά παίρνει πίσω την δήθεν συγκατάθεση του για την ένωση των δύο οικογενειών.

Απέναντί του όμως πια έχει και τον Παύλο ο οποίος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά της Αργυρώς και την ευτυχία της.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της

Παράλληλα, μία αποκάλυψη θα φέρει για πρώτη φορά τον Αστέρη σε ευθεία σύγκρουση με το Μαθιό.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μαθαίνει το θανάσιμο μυστικό του αδερφό του, πως δηλαδή εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και ευθύνεται για όσα τραγικά γεγονότα ακολούθησαν.

Ο Αστέρης όμως δεν μπορεί να τον συγχωρέσει αυτή τη φορά. Η αντίδραση του είναι άμεση, ακραία και ανατρεπτική. Στέκεται απέναντι στο Μαθιό και στην Καλλιόπη και ζητάει από τον αδερφό του να παραδοθεί στην αστυνομία, να ομολογήσει το έγκλημα του και να τιμωρηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Τι λιγουρεύεσαι τώρα; Το σπίτι ή το ελαιοτριβείο;»

“Παραδώσου και μπες στη φυλακή” του λέει έξαλλος.

Η Καλλιόπη, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, είναι σε πανικό και όσες προσπάθειες και αν κάνει για να τον ηρεμήσει δεν τα καταφέρνει.

Ο Αστέρης είναι εξοργισμένος και απογοητευμένος με τον Μαθιό και ζητάει επίμονα να πληρώσει για το φόνο που έκανε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *