Σασμός Spoiler – Μαθιός σε Νικηφόρο: «Αγαπάω τη μάνα σου!»

Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο Νικηφόρος βλέπει τον Μαθιό σαν πατέρα του, τον αγαπάει πολύ και τον έχει σαν παράδειγμα. Ο Μαθιός είναι πάντα κοντά του, φροντίζοντας να μη του λείπει τίποτα. Μόνο που, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι αλλιώς…

Ο Μαθιός είναι διατεθειμένος να ρισκάρει την σχέση του με τον Νικηφόρο, προκειμένου να έχει κοντά του την Βασιλική. Κατανοεί πως δε μπορούν πια να παίζουν “κρυφτό” και πως ήρθε η ώρα να μιλήσουν ανοιχτά για τον δεσμό τους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια : 168 , 169 , 170 , 171

Ο πρώτος που θα το μάθει, θα είναι ο Νικηφόρος. Ο θείος του θα τον πλησιάσει, ζητώντας του να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Τέσσερις λέξεις θα είναι αρκετές, για να μοιραστεί τον πόνο του, αλλά και για να σοκάρει τον μικρό: “Αγαπώ την μάνα σου”.

Ο Νικηφόρος ακούει όσα του ξεστομίζει ο Μαθιός και πέφτει από τα σύννεφα, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός φροντίζει να του διηγηθεί όλη την ιστορία από την αρχή. Πώς γνωρίστηκε με την μητέρα του, πόσο ερωτευμένοι ήταν, πως το προξενιό της με τον Στεφανή στάθηκε η αιτία για να τελειώσει άδοξα αυτός ο έρωτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Εύα: «Άντε στα τσακίδια Στάθη»

Ο νεαρός, αν και λατρεύει τον Μαθιό, δε μπορεί να δεχτεί όσα του λέει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τρέχει στην Καλλιόπη, η οποία του συμπαραστέκεται. Σύμφωνα με το TV24, του αποκαλύπτει πως ούτε εκείνη ήθελε αυτή τη σχέση και πως είναι τεράστιο λάθος.

Μόνο που, στο τέλος, ο Νικηφόρος θα καταλάβει πως θέλει να βλέπει την μητέρα του ευτυχισμένη, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Έτσι, δέχεται τη σχέση τους με χαρά, πριν ο μεγάλος εφιάλτης ξεκινήσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *