Σασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και Αργυρώ

ασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και ΑργυρώΣασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και Αργυρώ

Τα αίματα θα ανάψουν στα επόμενα επεισόδια. Η Στέλλα και η Αργυρώ θα έρθουν αντιμέτωπες στη σειρά Σασμός, με αφορμή τον Αστέρη. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε οριστικά, η Στέλλα, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Το τελευταίο διάστημα, η Στέλλα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της. Οι γονείς της την πιέζουν να το ψάξει, με την ίδια να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για κανέναν.

Η Στέλλα είναι έγκυος και η είδηση αυτή φτάνει γρήγορα στον Αστέρη. Παρόλο που στην αρχή αρνείται να κρατήσει το παιδί, στη συνέχεια διχάζεται. Την στάση αυτή παρατηρεί η Αργυρώ, η οποία του ζητάει τον λόγο της απομάκρυνσής του…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα πιάνεται στα χέρια με την Μυρσίνη

ασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και ΑργυρώΗ Στέλλα μαθαίνει την αλήθεια

Η Στέλλα αποφασίζει να κρατήσει το παιδί. Ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να τον πιέζει να γυρίσει στο πλευρό της. Άλλωστε, έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάποια άλλη βρίσκεται στη ζωή του.

Μία έρευνα θα είναι αρκετή για να φέρει στο φως την αλήθεια. Η Στέλλα ανακαλύπτει στα πράγματα του Αστέρη το όνομα και τα στοιχεία της Αργυρώς. Τότε είναι που ξεκινάει η πραγματική μάχη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής

Η Στέλλα θολώνει, μόλις διαπιστώνει πως η Αργυρώ είναι η νέα σύντροφος του αγαπημένου της, στη σειρά Σασμός. Τρέχει να την βρει, με την ίδια να βγαίνει εκτός ελέγχου. Την ρωτάει πως τόλμησε, κατηγορώντας της για τον μεγάλο αυτόν χωρισμό.

ασμός: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Στέλλα και Αργυρώ

Η Αργυρώ την κοιτάζει χαμένη. Δεν ξέρει πως να αντιδράσει, τί να της πει. Στο τέλος, η Στέλλα την ενημερώνει πως είναι έγκυος, διαλύοντας την πρωταγωνίστρια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *