Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στη σειρά είναι ενδιαφέρουσες αφού θα μάθουμε για ποιον λόγο ο Στέφανος έφυγε από την σειρά.

Αναμφίβολα «Η Γη της Ελιάς» είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με τα επόμενα επεισόδιά της να φέρνουν πολλές εξελίξεις. Η αγαπημένη σειρά κάνει τρελά νούμερα στην τηλεθέαση και συνεχίζει να καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν ωστόσο, μάθαμε για την αποχώρηση ενός ηθοποιού με βασικό ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Στέφανο, δηλαδή το Λίαμ Άιρλαντ. Ο ίδιος δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, αν και πρόκειται για έναν από τους πιο βασικούς ρόλους στην πλοκή.

 

Η σεναριακή ανατροπή

Το να φύγει έναν τέτοιος χαρακτήρας από μία σειρά που ξεχωρίζει, μόνο εύκολο δεν είναι και έτσι οι σεναριογράφοι έπρεπε να βρουν τη λύση. Ο Στέφανος αρχίζει να μη νιώθει τίποτα πλέον μέσα του, μετά τα όσα έχουν συμβεί και συνειδητοποιεί πως η μάνα του είναι η αιτία του κακού.

Διαβάστε Επίσης  Χρύσα Κλούβα: Και στη Μάγισσα μαζί με τον Έρωτα Φυγά – Ο ρόλος της

Οι περισσότεροι άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη και θέλει να φύγει μακριά από όλους και από όλα, με μία μόνο λύση να βρίσκεται πλέον μπροστά του.

Συγκεκριμένα, ο Ιάκωβος του κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση να πάει στην Ισπανία και εκεί να αναλάβει τις επιχειρήσεις του. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ του λέει «ναι» και έτσι σιγά-σιγά ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από τη σειρά φέτος αγαπήθηκε όσο λίγες.

Οι λόγοι της αποχώρησης

Γιατί, όμως, έγινε όλη αυτή η ανατροπή και βρέθηκε ο Λίαμ Άιρλαντ εκτός σειράς; Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο λόγος δεν ήταν για να αλλάξει η σειρά κατεύθυνση, αλλά επειδή μια συγκεκριμένη γυναίκα από το καστ δεν τον συμπαθούσε καθόλου και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να απομακρυνθεί ο νεαρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια έδιναν και έπαιρναν στα γυρίσματα, με συνέπεια η κατάσταση να γίνει αφόρητη. Ο νεαρός ηθοποιός είχε προστριβές και με την παραγωγή και τα πράγματα κάποια στιγμή έφτασαν στο απροχώρητο, καθώς ήταν φανερό ότι η συνεργασία δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Η αποχώρηση του Άιρλαντ έγινε επισήμως με κοινή απόφαση δική του και της παραγωγής, αν και καλά γνωρίζοντες επιμένουν ότι στο νεαρό ηθοποιό «έδειξαν την πόρτα».

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, απομένει να δούμε πώς θα συνεχιστεί το σήριαλ αλλά και τι αποφάσεις θα πάρει ο ηθοποιός για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *