Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυος

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυοςΗ Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυος

Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η Άννα αποφασίζει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Αυτό θα βγάλει εκτός εαυτού την Αθηνά, η οποία προσπαθεί να βρει μία λύση σε αυτή την παράνοια.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να την κρατάει στο χέρι. Εκτός από τα χρηματικά ποσά που της ζητάει, της αναφέρει πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχεται η Μυρτάλη.

Η Αθηνά χάνει το μυαλό της. Όλα αυτά, της αποσπούν την προσοχή από τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια. Η Άννα εμφανίζεται ξανά και φέρνει πανικό στους Βρεττάκους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα μπουκέτο με λουλούδια διχάζει την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυοςΗ στιγμή της ανακοίνωσης

Μετά το νοσοκομείο και την απόπειρα αυτοκτονίας, η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, να σταθεί στα πόδια της. Η εμμονή της, όμως, για τον Δημήτρη δε σταματά. Θέλει να τον κάνει να καταλάβει τα λάθη του, να πληρώσει.

Έτσι, η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυος στην γη της ελιάς, σκορπίζοντας τον πανικό. Η εξομολόγηση αυτή γίνεται στην Αθηνά, η οποία χάνει τον έλεγχο του εαυτού της. Η οργή και η απόγνωση έχουν ζωγραφιστεί στο βλέμμα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

Τί κρύβεται, όμως, πίσω από αυτή την ανακοίνωση; Φαίνεται πως ο απώτερος στόχος της Άννας, είναι να εκβιάσει τον Δημήτρη, ζητώντας του χρήματα. Συγκεκριμένα, του αναφέρει πως για να “ξεφορτωθεί” το παιδί, χρειάζεται 10.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης τρελαίνεται. Νευριάζει, όμως δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Ενδίδει στον εκβιασμό της, λέγοντάς της πως θα της δώσει όλα όσα του ζητάει, αρκεί να διευθετηθεί το θέμα με το παιδί…

πηγή

Η γη της ελιάς, 46: η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη για να απαλλαγεί από το παιδί που περιμένει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *