Σασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Σασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και ΜαθιόΣασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Η Βασιλική και ο Μαθιός θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, στη σειρά Σασμός. Το γεγονός αυτό θα ταράξει τη ζωή τους και θα τους φέρει αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα.

Μετά από το παθιασμένο τους φιλί, οι δύο πρωταγωνιστές αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέση τους είναι κρυφή και γεμάτη πάθος. Ο Μαθιός βρίσκεται τακτικά στο σπίτι της Βασιλικής, με τον Νικηφόρο να δένεται σημαντικά μαζί του.

Τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Τρέχει στο πλευρό του για οτιδήποτε τον απασχολεί, τον έχει πολύ ψηλά. Μία σχέση που θα κλονιστεί πολύ σύντομα…

Διαβάστε Επίσης  Ηταν ζευγάρι ο Μαθιός και η Βασιλική στο παρελθόν?(video)

Το τροχαίο ατύχημα

Σασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και Μαθιό
Ο Νικηφόρος παθαίνει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, με τον Μαθιό και την Βασιλική να τρέχουν στο πλευρό του.

Ο Νικηφόρος δεν ήξερε να οδηγεί. Σύμφωνα με το MYtv, ο Μαθιός ήταν εκείνος που του έμαθε να οδηγεί. Όπως, αντίστοιχα, του έμαθε και να ρίχνει με το όπλο του, να σημαδεύει, να εξοντώνει τους στόχους του.

Η Βασιλική θα ταραχτεί πολύ, βλέποντας το παιδί της στο νοσοκομείο. Θα θεωρήσει υπεύθυνο τον Μαθιό και θα του ζητήσει να μην ξανά πλησιάσει το παιδί της. Θα πιστέψει πως ο αγαπημένος της είναι κακή επιρροή για τον γιο της.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ιπποκράτης και Ειρήνη έρχονται πολύ κοντά

Έτσι, το τροχαίο του Νικηφόρου, θα φέρει την ρήξη στη σειρά Σασμός, καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική θα βρεθούν σε μεγάλη ένταση. Η πρωταγωνίστρια νιώθει τρομερά πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα.

Του ζητάει να την αφήσει ήσυχη, για να ξεχαστεί η ιστορία τους μια και καλή. Φυσικά, ο Μαθιός δε θα το δεχτεί τόσο εύκολα…

πηγή

Σασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *