Η Γη της Ελιάς: Το νέο επικίνδυνο σχέδιο του Κωνσταντίνου

Η Γη της Ελιάς: Το νέο επικίνδυνο σχέδιο του ΚωνσταντίνουΗ Γη της Ελιάς: Το νέο επικίνδυνο σχέδιο του Κωνσταντίνου

Από τα πιο επικίνδυνα πρόσωπα στη «Γη της Ελιάς» της δραματικής σειράς του MEGA είναι αναμφισβήτητα ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (Μάξιμος Μουμούρης).

Ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος είναι επικίνδυνος, αλλά συνάμα και γοητευτικός.

Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες.

Η Γη της Ελιάς: Το νέο επικίνδυνο σχέδιο του ΚωνσταντίνουΕίναι σκληρός και απόλυτος. Γοητευμένος, εδώ και χρόνια, από την Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, προσπαθεί να την προσεγγίσει ερωτικά και όπως θα δούμε στη συνέχεια θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μέρα της δίκης έφτασε – Αθώα ή ένοχη η Μαρίνα;

Η Γη της Ελιάς: Το νέο επικίνδυνο σχέδιο του ΚωνσταντίνουΗ Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει νέο σχέδιο

Εκ πρώτης όψεως δείχνει φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά κατά βάθος είναι διπρόσωπος, εκδικητικός και μπλεγμένος σε παρανομίες. Στόχος του είναι το χρήμα. Ηδονίζεται στο χρώμα του χρήματος και προσπαθεί με βίαιο τρόπο να αυξήσει τη περιουσία του και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει.

Φυσικά στις διάφορες βρωμοδουλειές που κάνει ποτέ δεν φαίνεται ο ίδιος. Στρατολογεί δίπλα του άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του για να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους αναθέτει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φορτώνουν στον Θανασάκη τους φόνους

Ένα από τα τσιράκια του είναι και η Σωτηρία Ρόκος (Μαρίνα Δημητρίου) η οποία έχει αναλάβει το ρόλο του εκτελεστή ανυποψίαστων πολιτών. Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να της αναθέσει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και προσοδοφόρα αποστολή ζητώντας της να είναι πολύ προσεκτική ενώ της επισημαίνει με αυστηρότητα ότι τυχόν λάθος που θα κάνει δεν θα της το συγχωρήσει.

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς: Φωνές κι ένταση ανάμεσα σε Αρετή και Στέφανο

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *