Η Γη της Ελιάς: Φωνές κι ένταση ανάμεσα σε Αρετή και Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Φωνές κι ένταση ανάμεσα σε Αρετή και Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Φωνές κι ένταση ανάμεσα σε Αρετή και ΣτέφανοΣε μεγάλη ένταση θα βρεθεί ο Στέφανος, με την Αρετή να μη βοηθάει καθόλου την κατάσταση, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα έχουν έναν μεγάλο καυγά, με αφορμή τον χωρισμό του πρωταγωνιστή.

Όπως φαίνεται, ο Στέφανος και η Μυρτάλη χώρισαν ξανά. Την κατάσταση, αργότερα, θα επιβαρύνει ο Αλέξης και η παθολογική ζήλια του Στέφανου για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα της σειράς. Όλα αυτά, όσο η Μυρτάλη βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Ο Στέφανος ανακοινώνει στους γονείς του πως χώρισε στην γη της ελιάς, με την Αρετή να μη κρύβει την ανακούφισή της. Αμέσως στέκεται στο πλευρό του και τον ρωτάει διαρκώς τί έγινε και ποιος ήταν ο λόγος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί

Όλα αυτά θα λυγίσουν τον Λυκούργο, ο οποίος θα συγκινηθεί και θα της υποσχεθεί πως θα είναι κοντά της για ό,τι χρειαστεί.

Στο μεταξύ…

Η Γη της Ελιάς: Φωνές κι ένταση ανάμεσα σε Αρετή και Στέφανο
Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της. Ο Στάθης λέει στην Ιουλία ότι θα χωρίσει με την Αρετή το συντομότερο δυνατό. Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας, με τον Στέφανο να φεύγει κι αυτός από το πατρικό του και να την ακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τα μαζεύει και ρίχνει πίσω της μαύρη πέτρα…

Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν μια βόλτα με το αμάξι και ο Φίλιππος προσπαθεί να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Ο Κωνσταντίνος, μαθαίνει ότι κάποια μαγαζιά στο Γύθειο και στην Καλαμάτα δεν θέλουν την «προστασία» του κι αμέσως περνά στην αντεπίθεση!

 

πηγή

Η γη της ελιάς: Επεισόδια 40, 41, 42, 43, 44, 45

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *