Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν παθιασμένο έρωτα

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν παθιασμένο έρωταΟ έρωτας των πρωταγωνιστών θα ανθίσει. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα περάσουν μαζί νύχτες πάθους, στη σειρά Μαύρο Ρόδο, αγνοώντας τις συνέπειες. Παρά τους δισταγμούς και τους φόβους της, η Ελισάβετ θα δώσει μια ευκαιρία στον έρωτα. Μία ευκαιρία που θα στερήσει για πάντα την επιστροφή της στο μοναστήρι.

Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος θα καταφέρει να κλείσει στην αγκαλιά του τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά. Η Ελισάβετ θα κουρνιάσει και θα βιώσει συναισθήματα πρωτόγνωρα. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, στο τέλος της πρώτης σεζόν, οι δυο τους θα γίνουν ένα.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4-5-6-7-8-9-10-11

Ο γιος του Θέμη Καστρινού θα αφήσει πίσω του τα μπαρ και την Πάτρα. Θα βρει ένα σπίτι στην Γερακιανή, για να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Ελισάβετ. Μόλις εκείνη αφεθεί στο αγνό συναίσθημα του έρωτα, η σχέση τους θα ξεκινήσει στα κρυφά.

 

Νύχτες καυτές έρχονται στη σειρά Μαύρο Ρόδο, με τον Πέτρο και την Ελισάβετ να πρωταγωνιστούν και να καθηλώνουν! Μόνο που… υπάρχουν κάποιοι που θα βρεθούν απέναντι σε αυτή τη σχέση και θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις για τα ζευγάρια της σειράς

 

Ο Γεράσιμος θα ξεπεράσει κάθε όριο, μόλις αντιληφθεί πως η καλύτερή του φίλη και κρυφός του έρωτας έλεγε ψέματα. Θα τα βάλει με τον Πέτρο, αλλά και με την Ελισάβετ. Η εκδικητική του μανία δε θα αφήσει κανέναν τους σε ησυχία.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν παθιασμένο έρωτα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *