Η Γη της Ελιάς: «Θα φτύσεις αίμα, Μυρτάλη»

Ένα οικογενειακό συμβούλιο που θα φέρει στο προσκήνιο μεγάλες εντάσεις θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μυρτάλη και Ισίδωρος έρχονται ξανά σε ρήξη και αυτή την φορά η κατάσταση ανάμεσα τους θα ξεφύγει. Τι θα ειπωθεί μεταξύ τους; Η Γη της Ελιάς: «Θα φτύσεις αίμα, Μυρτάλη»

Τι θα δούμε απόψε 10/6 στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης συναντά τυχαία στην ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μια συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει ο Φίλιππος όλη την κοσμοθεωρία της Βασιλικής και εκπλήσσεται ευχάριστα. Η Μαργαρίτα συμπεραίνει από τις αντιδράσεις του Αλέξη ότι, όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο δύσκολα θα καταφέρνει να τον αντιμετωπίσει και δεν ξέρει τι να κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Είμαι έτοιμος να χωρίσω για να είμαι μαζί σου»

Η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη, δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί όταν Κωνσταντίνος ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους.

πηγή

Τέλος, στην οικογένεια των Βρεττάκων, απόψε το βράδυ στην Γη της Ελιάς επικρατεί το χάος. Μυρτάλη και Ισίδωρος τσακώνονται άσχημα με την Μυρτάλη να μην κάνει πίσω. Η ηρωίδα έχει πάρει στα σοβαρά το νέο της ρόλο στην επιχείρηση δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην οικογένεια της. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας….

Διαβάστε Επίσης  To προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω εκθέτει την Ιουλία στον…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *