Η Τζάκι σκότωσε τον Τζον Κένεντι; Νέα θεωρία συνομωσίας 55 χρόνια από τη δολοφονία του

Η Τζάκι σκότωσε τον Τζον Κένεντι; Νέα θεωρία συνομωσίας 55 χρόνια από τη δολοφονία του

Η Τζάκι σκότωσε τον Τζον Κένεντι; Νέα θεωρία συνομωσίας 55 χρόνια από τη δολοφονία του

Πενήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Τζον Κένντι και οι θεωρίες συνομωσίας για τον θάνατό του καλά κρατούν. Οι τελευταίες μάλιστα εμπλέκουν στη δολοφονία τη CIA και οικεία πρόσωπα του Αμερικανού Προέδρου.

Τι κι αν ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ ομολόγησε ότι σκότωσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ; Ο καθηγητής Τζέιμς Φέτζερ στο βιβλίο του “Murder In Dealey Plaza” υποστηρίζει ότι ο Κένεντι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, χωρίς όμως να αναφέρει την Τζάκι Κένεντι ως δολοφόνο.

Ο Φέτζερ υποστηρίζει ότι η ακτινογραφία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειχνε πως ο Τζον Κένεντι είχε χτυπηθεί από πίσω, ενώ μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το θύμα έφερε ένα μεγάλο τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καθώς είχε πυροβοληθεί από μπροστά.

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα 28 Μαΐου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Ισχυρίζεται ακόμα ότι στα βίντεο φαίνεται ο Αμερικανός πρόεδρος να αισθάνεται μια δυσφορία στο αυτοκίνητο και να εμφανίζει κάποιο πρόβλημα με την αναπνοή του. Τότε, σύμφωνα πάντα με τον Φέτζερ, η Τζάκι μετακινεί μπροστά το κάθισμά της και στη συνέχεια γυρνά σε γωνία 90 μοιρών για να κοιτάξει τον σύζυγό της.

Έτσι λοιπόν οι λάτρεις των συνομωσιών υποστηρίζουν ότι η Τζάκι Κένεντι είναι ύποπτη για τον θάνατο του Αμερικανού προέδρου, καθώς στρίβει προς το μέρος του και σηκώνει το χέρι της προς τον λαιμό του.

Χαρακτηρίζουν μάλιστα «περίεργη» τη στάση της Πρώτης Κυρίας κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, καθώς αντί να πέσει για να καλυφθεί, σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και φαίνεται να κρατά «κάτι μεταλλικό».

Διαβάστε Επίσης  Δον Θεόδωρος Γκριέγκο: Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε το πόδι του στο έδαφος των σημερινών ΗΠΑ το 1528

Τίποτα από όλα αυτά πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί και το μόνο σίγουρο όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ο Όσβαλντ δολοφόνησε τον JFK.

Ο Όσβαλντ ήταν τότε πρόεδρος μίας επιτροπής υποστήριξης της Κούβας, ο οποίος είχε μεταναστεύσει στην ΕΣΣΔ το 1959 αλλά επέστρεψε στις ΗΠΑ το 1962. Θεωρήθηκε μαρξιστής, αν και κάποιοι τον χαρακτηρίζουν φανατικό και ακροδεξιό.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του από τα κρατητήρια του αρχηγείου της αστυνομίας του Ντάλας στις φυλακές, ένας άνδρας τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στομάχι μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

 Ο Oσβαλντ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Πάρκλαντ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *