Η δίαιτα της λαχανόσουπας για γρήγορο αδυνάτισμα σε επτά ημέρες

Η δίαιτα της λαχανόσουπας για γρήγορο αδυνάτισμα σε επτά ημέρες
Η δίαιτα της λαχανόσουπας
Η δίαιτα της λαχανόσουπας έγινε γρήγορα γνωστή ως η δίαιτα για υγιή κάρδια και υπόσχεται να χάσετε περίπου πέντε κιλά σε μία εβδομάδα.

Η δίαιτα της λαχανόσουπας για γρήγορο αδυνάτισμα σε επτά ημέρες

Κανόνες Η δίαιτα της λαχανόσουπας διαρκεί επτά ημέρες. Όλες αυτές τις μέρες μπορείτε να φάτε όση λαχανόσουπα επιθυμείτε, αλλά κάθε μέρα πρέπει να τη συνοδεύτε και με διαφορετικά τρόφιμα. Την πρώτη μέρα της δίαιτας επιτρέπεται κάθε φρούτο, εκτός από μπανάνα. Τη δεύτερη μέρα τρώτε λαχανικά και μια ψητή πατάτα με βούτυρο πρέπει να συνοδεύει το δείπνο.

Όλα τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν να καταναλωθούν την τρίτη μέρα. Την τέταρτη μέρα επιτρέπονται έως και έξι μπανάνες και όσο γάλα, χωρίς λιπαρά, επιθυμείτε. Η πέμπτη μέρα αποτελείται από απεριόριστες ντομάτες και μέχρι μισό κιλό βοδινό κρέας ή ψάρι. Το βοδινό κρέας και τα λαχανικά είναι στο πρόγραμμα και την έκτη ημέρα. Τέλος, την έβδομη μέρα μπορείτε να καταναλώσετε μαύρο ρύζι, λαχανικά και να πιείτε χυμούς φρούτων. Περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επαναλάβετε.

Τα υπέρ Αυτή η δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα λόγω της αυστηρότητάς της και των λίγων θερμίδων που περιλαμβάνει. Αν καταναλώνετε πολλά “junk foods” και δεν τρώνε τίποτα υγιεινά, η δίαιτα της λαχανόσουπας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα υγιεινό διάλειμμα για τον οργανισμό σας.

Τα κατά Δεν υπάρχει αρκετή ποικιλία στη διατροφή καθημερινά για να δώσετε στο σώμα σας τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, με αποτέλεσμα να προκληθεί αδυναμία στον οργανισμό. Η υψηλή περιεκτικότητα του λάχανου στη διατροφή πιθανότατα θα σας δημιουργήσει εντερικά προβλήματα. Η σούπα από μόνη της μπορεί να είναι ανθυγιεινή, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας της σε νάτριο, που αυξάνει την αρτηριακή πίεση.

Συμπερασματικά Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν προτείνεται από κανένα βιβλίο διατροφής και οι γιατροί την αποκλείουν σαν λύση. Παρόλα αυτά, αν την επιχειρήσετε, μη βάλετε μόνο λάχανο μέσα, αλλά εμπλουτίστε την και με άλλα λαχανικά για να αποφύγετε την αυξημένη συγκέντρωση νατρίου. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές και διάφορες συνταγές της.

Δείγμα Δίαιτας της Λαχανόσουπας
Ημέρα 1 Λαχανόσουπα και όποια φρούτα προτιμάτε, εκτός από μπανάνα.
Ημέρα 2 Λαχανόσουπα και όποια λαχανικά προτιμάτε εκτός από φασόλια, μπιζέλια, και καλαμπόκι. Στο μεσημεριανό μπορείτε να προσθέσετε μια πατάτα ψητή με βούτυρο.
Ημέρα 3 Λαχανόσουπα και συνδυασμό φρούτων και λαχανικών από τις δύο προηγούμενες ημέρες. Δεν υπάρχει πατάτα αυτή τη μέρα.
Ημέρα 4 Λαχανόσουπα, έως και 8 μπανάνες και δυο ποτήρια γάλα με λίγα λιπαρά.
Ημέρα 5 Λαχανόσουπα, έως και 450γρ κρέας μοσχαρίσιο, κοτόπουλο η ψάρι, έως και 6 φρέσκες ντομάτες και το λιγότερο 6-8 ποτήρια νερό.
Ημέρα 6 Λαχανόσουπα, έως και 3 μοσχαρίσιες μπριζόλες και όσα λαχανικά θέλετε.
Ημέρα 7 Λαχανόσουπα, έως 2 κούπες μαύρο ρύζι, φρέσκους χυμούς φρούτων (όχι συσκευασμένο άλλα από σπίτι) και όσα λαχανικά θέλετε.
Δεν επιτρέπονται Ψωμί Αλκοόλ
Συνταγή για τη Λαχανόσουπα

Υλικά

  • 6 χλωρά κρεμμύδια
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 1 η 2 ντομάτες κονσέρβας ολόκληρα ή κομμένες σε κύβους
  • 3 καρότα
  • 1 μάτσο σέλινο
  • ½ λάχανο
  • Ένα ή δύο πακέτα από μίγμα για σούπα με ξηρό κρεμμύδι
Διαβάστε Επίσης  Φερριτίνη: Πώς να την αυξήσετε μέσω της διατροφής

Εκτέλεση

Κόψτε τα λαχανικά σε κύβους και ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα, εκτός από το λάχανο και τις ντομάτες. Σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το λάχανο και 12 φλιτζάνια νερό περίπου. Αφήστε το να βράσει για 10 λεπτά και προσθέστε το μίγμα σούπα με ξηρό κρεμμύδι. Βράστε το μέχρι να φτάσει την επιθυμητή “τρυφερότητα”. Προσθέστε τις ντομάτες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Διαβάστε Επίσης  Νερό ιβίσκου, ένα από τα ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *