Μέχρι τις 17 Ιουνίου το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου

Μέχρι τις 17 Ιουνίου θα διαρκέσει το Φεστιβάλ Βιβλίου στην παραλία Λευκού Πύργου.

 Χιλιάδες βιβλιόφιλοι – αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας – μικροί και μεγάλοι, βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντα βιβλία στα εκθετήρια όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 150 εκδότες από όλη τη χώρα.

Παράλληλα στον χώρο της εξέδρας – άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, παρακολουθούν κάθε βράδυ μουσικές εκδηλώσεις χορό, θέατρο, τέχνες, παρουσιάσεις βιβλίων, ντοκιμαντέρ κ.ά. Ο θεσμός αυτός δίνει βήμα και υποστηρίζει πάντα τους δημιουργούς της Βόρειας Ελλάδας αναδεικνύοντας τις ικανότητες τους (πολιτισμός, γράμματα, τέχνες).

Διακόσιοι και πλέον συγγραφείς έδωσαν το «παρών» μέχρι χθες σε περίπτερα των εκθετών, συνομιλώντας με τους επισκέπτες ενώ υπέγραφαν και τα βιβλία τους. Έως και την Κυριακή ο Σύνδεσμος ευελπιστεί ότι ο αριθμός των συγγραφέων θα ξεπεράσει τους τριακόσιους, αριθμός ρεκόρ για εφέτος.


.

Το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Εσωτερικών ( Μακεδονίας Θράκης), Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 6. 30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, τις Κυριακές και το πρωί 11.00 έως 14.00 και το απόγευμα 18.30 – 23.00.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *