Ο σκύλος σου τρώει λαίμαργα; Να τι πρέπει να κάνεις για να του κόψεις τη φόρα!

Ο σκύλος σου τρώει λαίμαργα; Να τι πρέπει να κάνεις για να του κόψεις τη φόρα!

Ο σκύλος σου τρώει λαίμαργα; Να τι πρέπει να κάνεις για να του κόψεις τη φόρα!

Αν και ο δικός σου σκύλος εξαφανίζει το φαγητό του από το μπολ πριν καν προλάβεις να του το σερβίρεις, τότε σίγουρα έχεις πολλάκις βρεθεί αντιμέτωπη με τα δυσάρεστα… εντερικά του προβλήματα.


Σίγουρα, το να τρώει ένας σκύλος λαίμαργα δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, ωστόσο ελάχιστοι ιδιοκτήτες γνωρίζουν το τρικ που θα τους βοηθήσει να «παλέψουν» με τη λαιμαργία του αγαπημένου τους τετράποδου.Η γρήγορη κατανάλωσε τροφής συνεπάγεται ότι πολλές φορές αυτή καταλήγει στο στομάχι του σχεδόν αμάσητη, πράγμα που είναι πιθανόν να οδηγήσει σε παλινδρόμηση.

Διαβάστε Επίσης  Η ικανότητα να επανορθώνουμε, να επιλύουμε και να συγχωρούμε τα λάθη.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; 


Το «μυστικό» είναι τόσο απλό που διαβάζοντας το θα απορήσεις πώς δεν το είχες σκεφτεί τόσο καιρό. Πρόκειται για ένα τρικ που θα παιδέψει τον τριχωτό σου φίλο λιγάκι παραπάνω κατά τη διάρκεια του γεύματός του, αναγκάζοντας τον να φάει πιο αργά και να έχει τη δυνατότητα να μασήσει την τροφή του περισσότερη ώρα προτού την καταπιεί. 


Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα… μπαλάκι στο μέγεθος αυτού με το οποίο παίζουμε ρακέτες. Το μπαλάκι αυτό θα τοποθετηθεί μέσα στο μπολ του σκύλου σου με σκοπό να τον εμποδίσει να βάλει μέσα όλη του τη μουσούδα και να καταβροχθίσει το περιεχόμενο του μπολ σε δευτερόλεπτα. Με το μπαλάκι μέσα, ο σκύλος θα αναγκαστεί να το μετακινεί κάθε φορά με τη μουσούδα του προκειμένου να φάει την τροφή που βρίσκεται από κάτω.


Διαβάστε Επίσης  Άστατος καιρός με σποραδικές καταιγίδες -Λιακάδα και συννεφιά στην Αττική


.

Εύκολο μα πάρα πολύ αποτελεσματικό. Εσύ θα το λατρέψεις. Ο σκύλος πάλι… δε νομίζουμε.


.

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *