Οι άπιστοι συχνάζουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Οι άπιστοι συχνάζουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Οι άπιστοι συχνάζουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης


.

Το ότι τα social media σχετίζονται άμεσα με την απιστία είναι κάτι που δεν μας προκαλεί εντύπωση, μιας και δεκάδες επιστημονικές έρευνες ανά τον κόσμο έχουν
καταλήξει στο συμπέρασμα πως η χρήση τους όχι μόνο οδηγεί σε νέες γνωριμίες, μα επιπλέον κάνει την όλη πράξη να έρχεται «φυσικά», βάζοντας τους χρήστες σε πειρασμούς όλη την ώρα. 
Αυτός είναι ένας γενικός κανόνας που αφορά σε όλα τα social media. Φαίνεται, όμως, πως ένα συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους άπιστους! 
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστημίου του Missouri, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι πιο «δραστήριοι» χρήστες συχνάζουν στο… Twitter.
Ένα σαφώς πιο «απρόσωπο» μέσο, στο οποίοι οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν καν τα πραγματικά τους ονόματα. Κατά κοινή ομολογία, το Twitter θεωρείται από τα πλέον εθιστικά social media, ενώ το γεγονός πως οι χρήστες επιστρατεύουν το χιούμορ τους για να εντυπωσιάσουν, κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολο όσον αφορά στη δημιουργία πιο στενών επαφών.
Κάπως έτσι, διαψεύστηκαν όσοι πίστευαν πως τα μηνύματα στο Facebook ήταν ό,τι πιο επικίνδυνο θα μπορούσαν ποτέ να υποπτευθούν.
Είναι, άλλωστε, γνωστό πως οι χρήστες του Twitter έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους.
Προσοχή λοιπόν!

Διαβάστε Επίσης  Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού; H έρευνα που μας άφησε έκπληκτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *