Έτσι θα διαρκέσει το ξύρισμα των ποδιών σου περισσότερο!

Έτσι θα διαρκέσει το ξύρισμα των ποδιών σου περισσότερο!
Έτσι θα διαρκέσει το ξύρισμα των ποδιών σου περισσότερο!

Αν είσαι από αυτές που προτιμούν το ξύρισμα από την αποτρίχωση, μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές περιποίησης που ακολουθούν προκειμένου να διαρκέσει περισσότερο το ξύρισμα σου, να
είναι απαλό το δέρμα σου και να μην μεγαλώνουν τόσο γρήγορα οι τρίχες.


.





– Απολέπισε το δέρμα σουΠριν ξεκινήσεις να ξυρίζεσαι χρησιμοποίησε πρώτα το αγαπημένο σου scrub σώματος. Είναι απαραίτητο πάντα να κάνεις απολέπιση πριν το ξύρισμα, για να καταφέρεις να απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα αλλά και για να βοηθήσεις τις γυρισμένες τρίχες που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος να βγουν στην επιφάνεια.


– Χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας ξυραφάκιΌταν επιλέγεις ξυραφάκι, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει εκείνο που είναι καλύτερο για τον τύπο του δέρματός σου, το οποίο όμως θα έχεις πολλές λεπίδες.

Ξύρισε τα πόδια σου από κάτω προς τα πάνω
Ξεκίνα το ξύρισμα από τους αστραγάλους και συνέχισε για το κάθε πόδι με φορά από κάτω προς τα πάνω, για να πας κόντρα στις τρίχες. Έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις πιο κοντά στον θύλακα της τρίχας. Επειδή όμως δεν μεγαλώνουν όλες οι τρίχες με την ίδια φορά, μην ξεχάσεις στο τέλος να τα κάνεις και με την αντίθετη φορά.

– Χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν ξυρίσματος
Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς το σωστό προϊόν για το ξύρισμα των ποδιών σου. Θα πρέπει να επιλέγεις τα σαπούνια εκείνα που έχουν πιο κρεμώδη υφή. Το τζελ ξυρίσματος είναι αυτό που φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και το conditioner των μαλλιών.


– Βάλε ενυδατική ΚρέμαΑφού βγεις από το ντους, μην ξεχάσεις να απλώσεις μια ενυδατική κρέμα στα πόδια σου, όσο είναι ακόμα λίγο υγρά. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις το δέρμα σου λείο και τις τρίχες σου απαλές.






Πηγή: teta.gr

Διαβάστε Επίσης  Σαν σήμερα 13 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας.


.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *