Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Κοκλώνη! Κατέρρευσε στα γυρίσματα μετά από έμφραγμα.

Ώρες αγωνίας για τον Νίκο Κοκλώνη! Κατέρρευσε στα γυρίσματα μετά από έμφραγμα.

Ώρες αγωνίας για τον Νίκος Κοκλώνη ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς κατέρρευσε στο γύρισμα της εκπομπής «It’s Show Time» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό ο παρουσιαστής έπαθε ελαφρύ έμφραγμα λόγω υπερκόπωσης.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο παρουσιαστής μίλησε ζωντανά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας ότι τον πίεσαν να πάει νοσοκομείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει»

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο.

Διαβάστε Επίσης  Τανιμανίδης-Μπόμπα: Το τριήμερο γλέντι και οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο

Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το σάκχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».

Διαβάστε Επίσης  Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το παράπονο από τον ηθοποιό

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα ο 35χρονος παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης απάντησε ότι γυμνάζεται συστηματικά έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, αλλά πιθανώς έφταιγε η υπερκόπωση λόγω πολλών εργασιακών υποχρεώσεων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *