Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ζερβός νεκρός! Ο Ορέστης στη φυλακή

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Ζερβός νεκρός! Ο Ορέστης στη φυλακή

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές.

Ο Ζερβός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει τη βοήθεια του Νίκου.

Η Αννα μετά τις τελευταίες εξελίξεις παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, που φέρνει τον Χρήστο σε δίλημμα: «Πάμε να φύγουμε από εδώ… Δεν αντέχω άλλο να το βλέπω αυτό το μέρος! Πάμε να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή, μακριά από το παρελθόν». Παράλληλα ο Στέφανος αποφυλακίζεται, αλλά εμμένει στην απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθηνά.

Εκείνη, νιώθοντας πλέον ηττημένη και προδομένη απ’ όλους, παίρνει μια ακραία απόφαση, προκειμένου να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν…

Όσο πλησιάζει η κατάθεση του Ζερβού, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον Ορέστη σιγουρεύονται πως ο πρώην αστυνομικός κάτι ετοιμάζει. Και δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να προχωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Χάρης μένει ανάπηρος

Στο μεταξύ, ο αποχωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον Χρήστο και την Αννα, αφού θα πρέπει να αποχωριστούν για πάντα τους ανθρώπους που αγάπησαν! «Καλή τύχη και καλή αρχή σε ό,τι και αν κάνετε! Είναι η πιο σωστή απόφαση που παίρνετε… Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, ζήσαμε πολλές άσχημες καταστάσεις, αλλά και όμορφες! Και ελπίζω από εδώ και στο εξής να έχετε μόνο καλά πράγματα να ζήσετε», τους λέει η Ελενα!

Ομως και για τη Δανάη είναι δύσκολος ο αποχωρισμός! Την ίδια ώρα, η κίνηση του Παύλου για την εταιρεία συγκινεί τους πάντες, καθώς δίνει στην οικογένεια τις μετοχές που του άφησε η Αθηνά.

Στο δικαστήριο, έρχεται η ώρα του Νικήτα και του Νίκου να καταθέσουν εναντίον του Ορέστη, αλλά ο Αργύρης πείθει τον Κορωναίο να τον βοηθήσει να πάρουν μια μέρα αναβολή, ώστε να ολοκληρώσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122-123

Μια φωτιά απειλεί να εξαφανίσει τα στοιχεία κατά του Ορέστη. Ομως ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Μπορεί ο ίδιος να πέθανε στη φωτιά, όμως είχε φροντίσει να εξασφαλίσει πως τα στοιχεία που «καίνε» τον Κορωναίο θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο!

Ο Ορέστης στη φυλακή

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ζερβού, ο Ορέστης πίστεψε πως θα μπορούσε να γλιτώσει τη φυλακή, καθώς μαζί με τη φωτιά χάθηκαν και τα στοιχεία που «καίνε» τον ίδιο!

Δεν γνώριζε όμως ότι ο πρώην φίλος του και συνένοχος στις παρανομίες του είχε φροντίσει να μην τον αφήσει να ξεφύγει.

Στη δίκη, ο Ορέστης δεν έχει παρά να δηλώσει: «Είμαι ένοχος», με αποτέλεσμα ο δικαστής να του επιβάλει ποινή φυλάκισης!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu