Προσλήψεις: Θέσεις για 962 εποχικούς πυροσβέστες – Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων την Τετάρτη

Προσλήψεις: Θέσεις για 962 εποχικούς πυροσβέστες – Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων την Τετάρτη

Εκδόθηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορισμένου χρόνου θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της, που θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή αρχηγού Π.Σ. μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2019.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Απριλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «ροζ φεγγάρι»

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην προκήρυξη, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 8/5/19 μέχρι και την Τετάρτη 15/5/19, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00 μέχρι 15:00 στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα μόρια που προβλέπονται για τα προσόντα του καθενός από τους υποψηφίους, 50 μόρια παίρνει όποιος έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός, στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε Επίσης  Επίδομα θέρμανσης: Δείτε εάν το δικαιούστε και πότε θα καταβληθεί

Επίσης, 30 μόρια παίρνουν τα παιδιά πυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας ή είναι τέκνο Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνέπεια τρομοκρατικής πράξης, ενώ 25 μόρια παίρνουν οι γονείς ή τέκνα πολύτεκνων ή τρίτεκνων οικογενειών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *