Δαφνόφυλλα για να αναπνέετε καλύτερα

Δαφνόφυλλα για να αναπνέετε καλύτερα

Δαφνόφυλλα για να αναπνέετε καλύτερα

Σε άτομα με άσθμα ή σε άτομα που ζουν με καπνιστές, οι παθητικές βλάβες που παράγει ο καπνός μπορούν να δείξουν την άσχημη πλευρά τους ανά πάσα στιγμή.

Όταν συμβαίνει αυτό, τα φύλλα δάφνης καταλήγουν να είναι το βέλτιστο φάρμακο που βοηθά στην ενίσχυση των πνευμόνων και τη βελτίωση της αναπνοής. Επιπλέον, καθαρίζει τους πνεύμονές σας σιγά-σιγά.

Συστατικά
• 1 φλιτζάνι νερό

• 2 φύλλα δάφνης

• 1 κουταλιά της σούπας αγιόκλημα

Παρασκευή
• Θερμάνετε νερό μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού. Προσθέστε τα φύλλα δάφνης και το αγιόκλημα και αφήστε τα να παραμείνουν σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.

Διαβάστε Επίσης  Vicks VapoRub για την ονυχομυκητίαση

• Μετά το χρόνο που υποδεικνύεται, αφαιρέστε τα από τη θερμότητα, βάλτε το κάλυμμα και αφήστε το να βγάλει τις ουσίες του για ακόμη 10 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει σε μια ανεκτή θερμοκρασία και καταναλώστε το.

• Εάν ζείτε με καπνιστές, πίνετε ένα φλιτζάνι την ημέρα, τρεις φορές την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, οι πνεύμονες θα αναρρώσουν και θα παραμείνουν εντελώς υγιείς.

Με κάθε μια από αυτές τις φυσικές θεραπείες, θα είστε σε θέση να ενισχύσετε τους πνεύμονές σας. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε καλύτερη ποιότητα αναπνοής, ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση των πνευμόνων σας. Σχετικά μπορείτε να διαβάσετε στην έρευνα των Δρ. Vaughan et. al. εδώ.

Διαβάστε Επίσης  Δύο χούφτες καρύδια την ημέρα βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος

Ταυτόχρονα, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μειώσετε τους κινδύνους που συνοδεύουν διαφορετικές πνευμονικές παθήσεις στην άνεση του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή και φροντίστε το σώμα σας!

ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *