Απαλλαγείτε από τις βλέννες του πνεύμονα φυσικά

Απαλλαγείτε από τις βλέννες του πνεύμονα φυσικάΣυνταγή για να απαλλαγείτε από τις βλέννες του πνεύμονα

Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για τις περιπτώσεις που τα πνευμόνια σας πνίγονται στην βλέννα! Είναι 100% φυσική και θα αντιληφθείτε την αλλαγή μετά από λίγες ώρες.

Ένα από τα πιο σημαντικά όργανα στο σώμα μας είναι οι πνεύμονες αφού η κύρια λειτουργία τους είναι να εισπνεύουν το οξυγόνο και να εκπνεύουν το διοξείδιο του άνθρακα από το σώμα μέσω της μύτης.

Αυτή η διαδικασία είναι κοινώς γνωστή ως αναπνοή και είναι αυτή που μας κρατά ζωντανούς.

Μόλις η μύτη μας βουλώνει με βλέννες, οι πνεύμονές μας υποφέρουν από τη στιγμή που εμποδίζονται να εκτελέσουν σωστά τη δουλειά τους.

Πως να εξαλείψετε άμεσα την επιπλέον βλέννα από τους πνεύμονες

Το σώμα μας παράγει καθημερινά ένα με δύο λίτρα από αυτή την γλιστερή/ολισθηρή έκκριση που είναι γνωστή ως βλέννα. Τις περισσότερες φορές, την αποβάλλουμε από τη μύτη ή από το στόμα φτύνοντας, αλλά όταν υποφέρουμε από κρυολογήματα ή αλλεργίες, η βλέννα εμποδίζει τους αεραγωγούς να λειτουργήσουν σωστά και οδηγεί σε δυσφορία.

Διαβάστε Επίσης  Ο σπόρος που ρυθμίζει σάκχαρο, χοληστερόλη και «κόβει» την όρεξη

 

Όσο άβολη και αν είναι αυτή η κατάσταση, είναι ένας αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού και φυσιολογική. Ωστόσο, εάν διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι πιθανότατα πιο σοβαρό, ειδικά αν παρατηρήσετε πρασινωπά φλέγματα ή αίμα.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας φυσικός και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απαλλαγείτε από τη βλέννα σε χρόνο μηδέν. Δείτε πώς να το προετοιμάσετε:

Συστατικά:

Διαβάστε Επίσης  Βασιλικός για την υγεία των οστών

Εκτέλεση:

Αρχικά, ψιλοκόψτε το τζίντζερ και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε μια κατσαρόλα. Βάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέστε το νερό. Αφήστε το μείγμα να βράσει και στη συνέχεια αφαιρέστε το από το μάτι.

Αφήστε το για 15 λεπτά για να σταθεροποιηθεί. Μόλις κρυώσει, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και βάλτε το στο ψυγείο.

Μόλις οι πνεύμονές σας αρχίσουν να παράγουν βλέννα, ετοιμάστε ένα μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε τα μεταξύ τους.

Όταν είναι έτοιμο, το πίνετε και μετά από μερικές ώρες θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις βλέννες.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *