To sex αδυνατίζει και ρίχνει τα επίπεδα χοληστερόλης

Δεν είναι μόνο ότι με το σεξ καίτε ενέργεια, αλλά είναι μία πράξη που σας βοηθάει επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό σας.
To sex αδυνατίζει και ρίχνει τα επίπεδα χοληστερόλης
Μήπως το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο και στην απώλεια βάρους και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης; Η απάντηση είναι: και βέβαια ναι!

Οι περισσότεροι από μας υποθέτουμε πως ό, τι μας ευχαριστεί είναι οπωσδήποτε και κακό ή απαγορευμένο.

Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να γυρίσετε την πλάτη σε αυτή τη λογική, γιατί πολύ απλά κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε καλά μπορεί ταυτόχρονα να είναι και ευεργετικό για την υγεία σας αλλά και για τη σιλουέτα σας.

Μιλάμε για το σεξ φυσικά και ειδικά για το ασφαλές σεξ. Η χημική σύνθεση του σώματός σας πραγματικά αλλάζει όταν σας αγγίζουν. Τα χάδια, οι αγκαλιές, τα αγγίγματα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αλυσίδα της αντίδρασης των χημικών ουσιών στο σώμα σας.Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: ενισχύονται οι συναισθηματικοί σας δεσμοί και βελτιώνεται η συνολική κατάσταση της υγείας σας αλλά και η διάθεσή σας.
Η μέση ποσότητα των θερμίδων που καίτε για 30 λεπτά σεξ είναι 150 θερμίδες. Συγκρίνοντας αυτό τον αριθμό με άλλες δραστηριότητες που μπορείτε πραγματικά να κάνετε σε καθημερινή βάση, θα διαπιστώσετε ότι καίτε περισσότερες θερμίδες με το σεξ από ό, τι με τις υπόλοιπες δραστηριότητες.
Για παράδειγμα κάνοντας δουλειές του σπιτιού μπορείτε να κάψετε μόνο 111 θερμίδες, κάνοντας γιόγκα 114, ενώ με το χορό χάνετε 129 θερμίδες.

Διαβάστε Επίσης  Μια αρχαία θεραπεία με δαφνόφυλλα για την ανησυχία

Επιπλέον το σεξ λέγεται ότι αποτελεί μια μορφή άσκησης, που μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Δεν είναι μόνο ότι με το σεξ καίτε ενέργεια, αλλά είναι μία πράξη που σας βοηθάει επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό σας.

Η βαθιά αναπνοή και η αυξημένη καρδιακή συχνότητα που συντελείται κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης διάρκειας 30 λεπτών βοηθάει στην αύξηση της ροής του αίματος σε όλο το σώμα σας. Προσφέρει φρέσκο οξυγόνο, ορμόνες και άλλα θρεπτικά συστατικά στον εγκέφαλο.
Ο ρυθμός με τον οποίο τα απόβλητα απομακρύνονται από το σύστημα του οργανισμού σας αυξάνεται επίσης, κάτι που συμβάλλει στην απώλεια βάρους και στην πρόληψη της κούρασης και των ασθενειών.
Τέλος έχετε καλύτερο ύπνο μετά από 30 λεπτά σεξ. Μπορείτε να κοιμηθείτε πιο πολύ και πιο ήρεμα λόγω της χαλάρωσης που νιώθετε μετά τη σεξουαλική επαφή.

Διαβάστε Επίσης  Απαλλαχτείτε από 10 προβλήματα υγείας με λεμόνι, αλάτι και πιπέρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *