Συγκλονίζει η Σολωμού: «Παρακαλούσα για εξετάσεις. Νόμιζα ότι στα 30 ήμουν μεγάλη για να κάνω παιδί»
Η Μαρία Σολωμού άνοιξε την καρδιά της για τη μητρότητα και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από την εγκυμοσύνη της στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μια νύχτα με τη Μαρία», έχοντας καλεσμένη την Παναγιώτα Βλαντή.
«Εγώ ήμουν έγκυος όταν παίζαμε μαζί. Ήμουν αρκετά νέα, τώρα που το σκέφτομαι. Τότε έπαθα τον πρώτο λάθος πανικό, ότι ήμουν μεγάλη για να κάνω παιδί. Ήμουν 30 ή 31… Είχα πάθει τρελό πανικό.
Πήγαινα στον γιατρό και τον παρακάλαγα να μου κάνει ό,τι εξέταση και μάλιστα και αυτήν με την αμνιοπαρακέντηση και μου λέει “παιδάκι μου, είσαι με τα καλά σου;”».
Η ηθοποιός μίλησε και για τη σημερινή της στάση απέναντι στη μητρότητα:
«Στην ηλικία που είμαι τώρα, συνειδητοποίησα ότι η πιο σωστή ηλικία για να κάνεις παιδί είναι όταν η γυναίκα είναι ώριμη, στα 40 και άνω. Για να μην πω 45. Πιστεύω θα ήμουν τελείως άλλη μάνα στην ηλικία που είμαι τώρα».
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: