Η συγκίνηση του Γιάννη Πάριου – Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο

 

Η συγκίνηση του Γιάννη Πάριου - Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο

Η συγκίνηση του Γιάννη Πάριου – Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο

 

O Γιάννης Πάριος μίλησε στο Buongiorno για τους δυο γάμους του, τα λάθη του, τον έρωτα στη ζωή του και συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά του.

Αρχικά δήλωσε: «Θα μπορούσα να αφιερώσω τα “Θαλασσινά” στον πατέρα μου, στους νησιώτες και στον Θεοφίλου, γιατί αυτός είχε κάνει και τα πρώτα νησιώτικα. Τα πιο πολλά από αυτά τα τραγούδια τα έγραψα μέσα στην πανδημία. Κι έχουν μείνει πολλά άλλα. Σημασία έχει ότι είναι γεμάτα χαρά, κάτι που λείπει σήμερα από τη ζωή μας.

Ελπίζω να τα αγαπήσει ο κόσμος. Κράτησα την υπόσχεσή μου στον πατέρα μου να μην ξεχάσω τις ρίζες μου. Εγώ τις ξερίζωσα και τις ρίζωσα μέσα μου, οπότε είναι πιο δυνατές».

Διαβάστε Επίσης  Νίκολας Κέιτζ: Βρέθηκε για φαγητό στον Πειραιά και λάτρεψε τα ντολμαδάκια!

Και αποκάλυψε: «Δεν θα σκεφτόμουν να κάνω μια συναυλία για τα “Θαλασσινά” στην Πάρο. Θα φανεί περίεργο αλλά ντρέπομαι να τραγουδάω μπροστά στους φίλους μου επίσημα. Έχω τρακ».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ακόμα και στην Αθήνα που μένω, το μυαλό μου είναι στην Πάρο. Πηγαινόερχομαι. Το αγαπημένο μου πράγμα στην Πάρο είναι να κοιτάω το πέλαγος. Αυτή είναι η αγαπημένη μου συνήθεια.

Έχω πει στον γιο μου “πάρτε ό,τι θέλετε από μένα, μην μου πάρετε όμως την καρέκλα που βλέπω το πέλαγος”. Ο γιος μου μού απάντησε “Να γκρεμίσω αυτά που έχω εγώ για να βλέπεις εσύ αυτό που θες”».

Διαβάστε Επίσης  Νίνο: Αποκαλύπτει πως πίστεψε στον Θεό μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα

Και τόνισε: «Ο έρωτας έρχεται αλλά φεύγει κιόλας. Η αγάπη ποτέ. Ξέρω ένα πράγμα: Ότι δεν έχω μισήσει ποτέ. Γενικά το λέω αυτό. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί κακία για κανέναν. Όλοι έχουμε προδώσει. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να ξέρεις να συγχωρείς».

Και με συγκίνησε δήλωσε:

«Γιατί να μην είμαι ενωμένος με την οικογένειά μου; Δεν έχω κάποιο παράπονο από εκείνους, ούτε εκείνοι από εμένα. Δεν ψωνίστηκα ποτέ. Είμαι της ουράς άνθρωπος. Περιμένω στην ουρά. Για τα παιδιά μου θυσιάζομαι. Για έναν άλλο άνθρωπο, αν είναι να σωθεί, θα το κάνω χωρίς να πεθάνω. Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *