Γέμισαν καρχαρίες και σαλάχια οι ελληνικές θάλασσες – Αναλυτικός χάρτης

 

Γέμισαν καρχαρίες και σαλάχια οι ελληνικές θάλασσες – Αναλυτικός χάρτης

Γέμισαν καρχαρίες και σαλάχια οι ελληνικές θάλασσες – Αναλυτικός χάρτης

 

Γέμισαν με καρχαρίες και σαλάχια οι ελληνικές θάλασσες.

 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις καταγραφές που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία 90 χρόνια η περιβαλλοντική οργάνωση iSea.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν σε διαφορετικές πηγές δεδομένων, 4540 καταγραφές για 33 είδη καρχαρία, 29 είδη βάτων και σαλαχιών και μία χίμαιρα, αποδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών θαλασσών για τα συγκεκριμένα είδη τις τελευταίες 9 δεκαετίες.

Διαβάστε Επίσης  37χρονη παντρεύτηκε με ένα δέντρο και άλλαξε το επίθετο της σε Κουφοξυλιά – “Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου”

 

Περισσότερα στοιχεία για τη μελέτη θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης για τους Καρχαρίες και τα Σαλάχια (ΕΕΑ 2024), που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση για τους καρχαρίες και τα σαλάχια, που αποτελεί ορόσημο για όσους μελετούν κι εργάζονται για την προστασία των μοναδικών αυτών ειδών.

Διαβάστε Επίσης  Εξαιρετικά σπάνιο: Μητέρα γέννησε και τα 4 παιδιά της την ίδια ημερομηνία, χωρίς ιατρική παρέμβαση

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *