Κλαυδία: «Είναι αλήθεια ότι η Παπαρίζου πλήρωσε την υποτροφία μου – Είμαι ευγνώμων»
Ο Τόνι Κονταξάκης αποκάλυψε, πως η Έλενα Παπαρίζου πλήρωσε την υποτροφία της Κλαυδίας στο ωδείο του, γεγονός που επιβεβαίωσε η 22χρονη τραγουδίστρια που κατέκτησε την 6η θέση στην Eurovision 2025, σε δηλώσεις της στο Kick Off Party των MAD VMA.
«Η Έλενα με στήριξε μετά το διαγωνισμό. Είναι αλήθεια αυτό. Το έκανε μέσα από την καρδιά της και μέσα από την ψυχή της, το έκανε όχι για να το δείξει… Είμαι ευγνώμων».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρχικά στον μουσικό διαγωνισμό «The Voice» του 2018. Η Κλαυδία ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, με τη σχέση τους να συνεχίζεται και εκτός παιχνιδιού.
Η Έλενα Παπαρίζου έδειξε εκ νέου την στήριξή της στην Κλαυδία, όταν λίγο πριν εμφανιστεί η 22χρονη στον Β΄ημιτελικό της Eurovision 2025, νικήτρια του διαγωνισμού του 2005 ευχήθηκε δημόσια να έχει καλή πορεία.
Ακόμη, μετά τον τελικό και την κατάκτηση της 6ης θέση για την Ελλάδα, η τραγουδίστρια προχώρησε σε ακόμα μία ανάρτηση στα social media, δηλώνοντας περήφανη για την Κλαυδία.
Για τη σύγκριση με τη Μαρίνα Σάττι, η Κλαυδία είπε «Δεν Θα πρέπει να συγκρίνουμε τους ανθρώπους. Έχουμε μιλήσει και χάρηκε πολύ για εμένα. Μου έστελνε την στήριξη της καθόλη την διάρκεια. Θα ήθελα να πάω πάλι και να βγω πρώτη».
«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μου είχε στείλει μήνυμα και όταν ήμουν στο «The Voice» και το είχα αναρτήσει. Συγκινήθηκα που μου έδειξε ξανά την αγάπη του», δήλωσε η Klavdia για την ανάρτησή του Έλληνα σούπερσταρ.
Κλαυδία: «Είναι αλήθεια ότι η Παπαρίζου πλήρωσε την υποτροφία μου – Είμαι ευγνώμων»