Survivor: Το είπε ο Λιανός – Δεν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

 

Survivor: Το είπε ο Λιανός – Δεν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

Survivor: Το είπε ο Λιανός – Δεν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

 

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για το τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Η 20η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε περιλαμβάνοντας σπουδαίες μάχες και πολλά ντέρμπι.

Οι ασυλίες ήταν μοιρασμένες στη μέση (2-2), ενώ οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία το οποίο παρακολουθήσατε μέσα από το Live του Sportime.

Το επεισόδιο της Πέμπτης ολοκληρώθηκε με τη μονομαχία, εκεί όπου Σταμάτης, Ντάνιελ, Χριστόφορος και Παπαχαραλάμπους έδωσαν μάχη, με τον τελευταίο να μη τα καταφέρνει. Μάλιστα, αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο Παπαχαραλάμπους αν αποχωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 10/05 : Έξαλλοι στην παραγωγή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Πήρε την απόφαση ο Ατζούν και την ανακοινώνει ο Λιανός λίγο πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα

Η Δώρα Νικολή παραμένει στον… τάκο και τον περιμένει, με τους δυο τους να παλεύουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Θυμίζω ότι αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει αν αποχωρήσει.

Οι δυο τους θα δώσουν μονομαχία, η οποία θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες με περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

 

Survivor: Το είπε ο Λιανός – Δεν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

Αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως την Κυριακή (26/5) θα παίξουν οι παίκτες για την 1η ασυλία.

Διαβάστε Επίσης  Μάνεσης για Eurovision: «Αν νυστάζεις κυρία Σάττι πας στο ξενοδοχείο»

Μπορεί να έμειναν μόλις οκτώ παίκτες και να υπάρχει η απορία για το πότε θα γίνει ατομικό το παιχνίδι, όμως αυτό δεν θα συμβεί ούτε την επόμενη εβδομάδα. Κλειδωμένο!

Θα έχουμε πάλι ομαδικά αγωνίσματα και οι Κόκκινοι θα παλέψουν με τους Μπλε για ασυλίες. Μένει να δούμε και την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Φάνης Μπολέτσης ο οποίος έμεινε εκτός από το τελευταίο αγώνισμα επάθλου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *