Σασμός: Ζει εφιαλτικές στιγμές μέσα στο κελί

 

Σασμός: Ζει εφιαλτικές στιγμές μέσα στο κελί

Σασμός: Ζει εφιαλτικές στιγμές μέσα στο κελί

 

Εφιαλτικές στιγμές θα βιώσει η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό καθώς θα έχει μία επίσκεψη που θα την αναστατώσει ακόμη περισσότερο.

Η Βασιλική βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο του Λάζαρου, όπως διέταξε ο Χρήστος Γιακωβάκης γεγονός που έχει φέρει αναταραχές στην οικογένειά της.

Η Καλλιόπη και ο Παύλος θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Τηλέμαχο να μιλήσει στους Μουντάκηδες, για να μην κάνουν κάποια επίθεση στην Βασιλική. Ο Τηλέμαχος είναι αποφασισμένος να μην κάνει κάτι, αλλά ο Μανούσος θα του αλλάξει γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Κλειδαμπαρώνουν την Ρηνιώ στο μπουντρούμι

“Δεν ήσουν απλά φίλος του Λαζάρου ήσουν οικογένειά του και ξέρω πως το άδικο δεν το θέλεις. Πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό Τηλέμαχε για να ησυχάσει η ψυχή του Λαζάρου” θα του πει και θα του εξηγήσει πως το χτύπημα θα γίνει σε βάθος χρόνου, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool και το TiVi Σίριαλ.

Ο Μανούσος του λέει πως το χτύπημα θα γίνει στον Μαθιό και όχι στην Βασιλική. Από την άλλη, η Βασιλική νιώθει μέρα με την μέρα σαν ζωντανή νεκρή μέσα στο κελί. Ο Γιακωβάκης από την άλλη ξέρει ότι εκείνη δεν φταίει απόλυτα για όλα όσα περνάει και είναι σε δίλημμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα υποφέρει μακριά από τον Αντώνη

Η απόφαση όμως βγαίνει και η Βασιλική προφυλακίζεται.

Στο κελί της θα βρεθεί χωρίς κανείς να το αντιληφθεί, ένα μέλος από την οικογένεια των Μουντάκηδων, ο οποίος θα την ενημερώσει πως σύντομα θα στείλουνε στο Λάζαρο κάποιον από τους Σταματάκηδες για να του κάνει παρέα. Αμέσως μετά θα εξαφανιστεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *