Η Γη Της Ελιάς: Σοκ Στην Σειρά – Το Τέλος Του Αλέξη Ήρθε

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης επιστρέφει στη Μάνη, υπογράφοντας άθελά του το τέλος του, στην γη της ελιάς. Η Μυρτάλη είναι ο έρωτας της ζωής του, η εμμονή του. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, αντιθέτως φουντώνει και προκαλεί προβλήματα.

       Η Γη της Ελιάς: Σοκ στην σειρά – Το τέλος του Αλέξη ήρθε

Η επιστροφή του στη Μάνη θα φέρει μεγάλη σύγχυση στην πρωταγωνίστρια. Ο Αλέξης κατάφερε να ξεγελάσει τους γιατρούς του στην κλινική, παίρνοντας πολύ γρήγορα εξιτήριο. Μία κοπέλα που μοιάζει πολύ στην Μυρτάλη γίνεται το νέο “κτήμα” του και υποφέρει αρκετά στα χέρια του.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια γη: Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό αντικείμενο

Η Μάρθα γοητεύεται από τον Αλέξη. Εκείνος δείχνει ένα γλυκό πρόσωπο, το οποίο μαγεύει τη νέα ηρωίδα της σειράς. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο εφιάλτης θα ξεκινήσει σύντομα και για εκείνη.

Ο Αλέξης το παίζει ερωτευμένος με την Μάρθα, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια όλων. Η κτητική του αγάπη για την Μυρτάλη, όμως, δεν υποχωρεί. Οι επιθέσεις ξεκινούν, η Μυρτάλη υποφέρει ξανά στα χέρια του, βασανίζεται.

Λίγο πριν ο Αλέξης την αποτελειώσει, η αστυνομία τον σταματά. Σύμφωνα με το TV Mania, ο γιος της Μαργαρίτας συλλαμβάνεται και οδηγείται σε ψυχιατρικές φυλακές. Αυτό θα είναι και το άδοξο τέλος του, καθώς ο Αλέξης θα παραμείνει κλεισμένος στην κλινική, χωρίς να υπάρχει επιστροφή στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος ξεσπά μέσα στην εκκλησία

Η Μαργαρίτα θα καταρρεύσει. Δε θα μπορέσει να δει ξανά τον γιο της, παρά μόνο σε επισκεπτήρια. Η Μυρτάλη νιώθει ασφαλής, το άγχος της, όμως, παραμένει. Ο Αλέξης δε την ενοχλεί ξανά και δεν γυρίζει στη Μάνη ποτέ πια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *