Η Γη της Ελιάς: Καυτές φωτογραφίες αναστατώνουν την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Καυτές φωτογραφίες αναστατώνουν την Ευτυχία

 

Φωτογραφίες “φωτιά” έρχονται στο φως και φέρνουν σε τεράστια αμηχανία την Ευτυχία, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Καυτές φωτογραφίες αναστατώνουν την Ευτυχία

Το κινητό της μένει εκτεθειμένο και ο χειρότερος κουτσομπόλης της Μάνης, αντικρίζει με τα μάτια του κάτι που προσπαθούσαν όλοι να κρατήσουν κρυφό..

Ο Κουράκος και η Ευτυχία ζουν τον έρωτά τους, κρυφά από όλους. Δεν είναι ακόμα έτοιμοι να επισημοποιήσουν αυτή τη σχέση. Ο Πότης, όμως, βλέπει με τα μάτια του ζευγάρι και ετοιμάζεται να ρίξει την μεγάλη βόμβα.

Φωτογραφίες από το ταξίδι στη Ρώμη πέφτουν στα χέρια του καφετζή, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να τρέμει, στην γη της ελιάς. Εάν ο Πότης ανοίξει το στόμα του, όλα τελείωσαν σε δευτερόλεπτα.

 

Η Ευτυχία, απελπισμένη, τρέχει στον Κουράκο, προκειμένου να του εξηγήσει τι έχει συμβεί. Ο αστυνόμος μπαίνει στο καφενείο και ξεκαθαρίζει τον περίεργο και κουτσομπόλη ιδιοκτήτη πως εάν ξανά ανακατευτεί, θα τον τελειώσει!

Ο Πότης αποφασίζει για πρώτη φορά να κλείσει το στόμα του. Η Άννα μαθαίνει για το περιστατικό αυτό και ουρλιάζει στην Ευτυχία πως είναι πάρα πολύ απρόσεκτη…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *