Eurovision: Χαμός με την ανακοίνωση της Ισπανίας κατά της EBU

 

Eurovision: Χαμός με την ανακοίνωση της Ισπανίας κατά της EBU

Eurovision: Χαμός με την ανακοίνωση της Ισπανίας κατά της EBU

 

Ολοένα και περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται κατά την διάρκεια της φετινής Eurovision μιας και πριν μερικές ώρες, η Δημόσια Τηλεόραση της Ισπανίας προχώρησε σε μια ανακοίνωση αμφισβητώντας την αξιοπιστία της EBU.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η συμμετοχή της Ολλανδίας έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, το ισπανικό κρατικό δίκτυο RTVE έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter/Χ:

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Αυτοί οι επώνυμοι βρίσκονται στην αναμονή για Άγιο Δομίνικο

“Η ισπανική αντιπροσωπεία στη Eurovision μετέφερε στην EBU τη δέσμευσή της για την ελευθερία του Τύπου και της γνώμης και απαίτησε από τη Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της”.

 

 

Διαβάστε Επίσης  Καράβας: Οι τελευταίες δηλώσεις πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο & η αποκάλυψη για το Exathlon

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον λόγο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης της ισπανικής πλευράς εν όψει της φετινής Eurovision, ωστόσο όλα δείχνουν πως σχετίζεται με την απόφαση της EBU να μην επιτρέψει στις “Big Five” να προχωρήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου λόγω του ζητήματος που προέκυψε με την Ολλανδία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *