Survivor Spoiler 6/3: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

Survivor Spoiler 6/3: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 6/3: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

Για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας θα αγωνιστούν απόψε 6/3 στο Survivor Μαχητές και Διάσημοι και σας έχουμε το Spoiler για την τελευταία υποψήφια προς αποχώρηση.

Την πρώτη ασυλία την πήραν οι Κόκκινοι για αυτό και οι Μπλε ψήφισαν την Μαριλίνα Βακονδίου ως πρώτη υποψήφια.

Στον δεύτερο αγώνα όμως, οι Μαχητές μπήκαν πιο δυναμικά από τους αντιπάλους για αυτό και κατάφεραν να κερδίσουν και να κάνουν το 1/1 στις ασυλίες. Έτσι οι Διάσημοι, έφτασαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τη δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση. Η Ευγενία Μπόρλα ήταν αυτή που βρέθηκε στον τάκο.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Μπροστάρης ο Μπολέτσης, ανεβασμένη Σταυρούλα και η τηλεθέαση!

Χθες, οι Μαχητές πήραν ξανά μια μεγάλη νίκη, μιας και κατέκτησαν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, κάνοντας έτσι το 2-1 και πηγαίνοντας ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν μια δική τους παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Αναστασία.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, τον οποίο όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα τον κερδίσουν και πάλι οι Μαχητές, κάνοντας το 3-1 και στέλνοντας στον τάκο ακόμα μια παίκτρια των Κόκκινων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φεύγει οριστικά και πάει σε άλλη σειρά

 

Σύμφωνα με το Spoiler λοιπόν που έχουμε, η τέταρτη υποψήφια που θα αναδειχθεί απόψε 6/3 στο Survivor είναι η Μαρία Αντωνά!

Άρα, οι 4 παίκτριες που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι είναι: Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσερού, Μαρία Αντωνά!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *