Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος μαθαίνουν τα δυσάρεστα

 

Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος μαθαίνουν τα δυσάρεστα

Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος μαθαίνουν τα δυσάρεστα

 

Μερικά πολύ δυσάρεστα νέα θα μάθουν Μάνος και Μαρίνα και θα αφορούν τον Ισιδώρο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Αρεόπολης έχει δηλώσει στην οικογένεια του ότι πηγαίνει ένα ακόμη ταξίδι στο Λονδίνο με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, της Αντιγόνης, που ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί, ωστόσο αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα το οποίο σύντομα βγαίνει στο φως.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της Ντέπυς

Μάλιστα, έχει ζητήσει από την κόρη του να τον καλύψει στους υπόλοιπους και όταν ο Μάνος και η Μαρίνα της τηλεφωνούν την υποτιθέμενη μέρα των γενεθλίων της για να της δώσουν ευχές, εκείνη της δέχεται και τους ευχαριστεί. Ωστόσο, κάποια στιγμή η Μαρίνα ανακαλύπτει στο ημερολόγιο της ότι τα γενέθλια της Αντιγόνης είναι άλλη χρονική περίοδο και παθαίνει σοκ.

Αμέσως, το μεταφέρει στον Μάνο και το ζευγάρι αντιλαμβάνεται ότι ο Ισίδωρος τους έχει πει ψέματα, σχετικά με τον λόγο του ταξιδιού στο Λονδίνο και αναρωτιούνται που μπορεί να βρίσκεται και φοβούνται πολύ ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τους κρατάει κρυφό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ας πρόσεχες Χάιδω. Πάρε δρόμο»

Την επόμενη μέρα ο Ισίδωρος τους τηλεφωνεί και τους ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει περισσότερο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο, συνεχίζοντας να λέει ψέματα στην οικογένεια του.

Η εξέλιξη αυτή αναστατώνει τον Μάνο και τη Μαρίνα, καθώς θεωρούν ότι η υγεία του Ισίδωρου διατρέχει κίνδυνο, στη Γη της Ελιάς. Ωστόσο, στη πραγματικότητα, κρύβει ένα ένοχο μυστικό και γι’ αυτόν τον λόγο αναγκάζεται να λέει σε όλους ψέματα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *