Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης βρίσκει ένα πτώμα στο δάσος

 

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης βρίσκει ένα πτώμα στο δάσος

 

Νέα επεισόδια έρχονται στις 24 Σεπτεμβρίου για την αγαπημένη μας σειρά «Η Γη της Ελιάς» με συγκλονιστικές εξελίξεις, και όπως θα δούμε ο Ορέστης θα γίνει μάρτυρας δολοφονίας.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης βρίσκει ένα πτώμα στο δάσος

Ο Ορέστης μάρτυρας δολοφονίας

Από τη στιγμή που ο Ορέστης αποκαλύπτει στη Δήμητρα ότι στο σώμα του χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα, όλα αλλάζουν για την υπαστυνόμο και τη σχέση της μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Την ίδια στιγμή όμως εκείνος ανακαλύπτει τη σχέση της με τον γιο του Δημοσθένη και η Δήμητρα αρχίζει να πιστεύει ότι ήταν γνώστης αυτής της σχέσης, ενώ εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με το My TV όταν ο Ορέστης κάποια στιγμή βρίσκεται στο δάσος όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας καθώς βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας, ενώ προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δολοφόνου.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 114 , 115 , 116 , 117 , 118

Μετά από αυτό πηγαίνει στον Κουράκο όπου δίνει κατάθεση για ότι είδε και η αστυνομία ξεκινά έρευνες για τον δολοφόνο, ενώ αργότερα συλλαμβάνουν έναν άστεγο.

Άραγε είναι αυτός υπεύθυνος για τη δολοφονία της γυναίκας;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *