Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει τα εγκλήματα του Σίμου

 

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει τα εγκλήματα του Σίμου

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει τα εγκλήματα του Σίμου

 

Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών”, με την Αμαλία να μαθαίνει όλα τα εγκλήματα του Σίμου.

Ο Σίμος είναι εκτός ορίων το τελευταίο διάστημα, αφού χαστούκισε την Αμαλία και η συμπεριφορά του την έχει προβληματίσει αρκετά. Προσπαθεί να καλύψει τα σημάδια στο πρόσωπό της, αλλά γίνονται αντιληπτά από τη Μιράντα.

Ο Ντίνος όμως που την βλέπει χτυπημένη, την ρωτάει ευθέως αν ο Σίμος την χτύπησε και της αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνος είναι, παροτρύνοντας την, να φύγει από κοντά του. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος αποφυλακίζεται κι ετοιμάζεται για μεγάλες αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τους παρατά όλους για τον Αλέξη

Πηγαίνει στον Σίμο για να μιλήσουν, αλλά εκείνος αρνείται και τον διώχνει, ενώ ο Ρένος τον απειλεί πως αν δεν μιλήσουν, θα αποκαλύψει τα πάντα στην Αμαλία. Ο Σίμος δεν τον πιστεύει, αλλά ο Ρένος διψάει για εκδίκηση.

Έτσι, σύμφωνα με το MytV, ο Ρένος αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία, για την πυρκαγιά, τη Νέλλυ, τον Αποστόλη, αλλά και το ότι ήθελε να βγάλει από την μέση τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αφού θα κάνετε δικό σας παιδί, δώστε μου το δικό μου»

Η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ο Σίμος χτυπάει τον Ρένο. Η Αμαλία τους χωρίζει, ο Ρένος φεύγει και η ίδια του ζητάει χρόνο, για να βάλει σε σειρά τις σκέψεις της. Ο Σίμος θα κάνει τα πάντα για να βγάλει τον Ρένο τρελό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *