Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία, θέλω να είμαστε ξανά μαζί»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία, θέλω να είμαστε ξανά μαζί»

Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία, θέλω να είμαστε ξανά μαζί»

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και ο Στάθης θα ζητήσει από την Ιουλία να γίνουν και πάλι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο Τζεν που πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος Αρεόπολης και ελαιοπαραγωγός λίγο πριν παντρευτεί με την Αθηνά αποφασίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Γνωρίζοντας πόσο καλός επαγγελματίας είναι ο Στάθης του προτείνει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνάψουν μία νέα συμφωνία. Ειδικότερα, του ζητάει ως ελαιοπαραγωγοί να αρχίσουν να εξάγουν από κοινού το λάδι τους τόσο στην Αμερική όσο και στην Κίνα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει τον φονιά του Μάρκου

Ο Μανιάτης επιχειρηματία, που για χρόνια ήταν απλώς επιστάτης δίνοντας καθημερινή και σκληρή μάχη για να καταξιωθεί κοινωνικά και οικονομικά, αμέσως συμφωνεί με την πρόταση του Τζον και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία τους.

 

Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία, θέλω να είμαστε ξανά μαζί»

Μάλιστα, όταν αυτή η συμφωνία μπει σε εφαρμογή, ο δρόμος της επανασύνδεσης για τον Στάθη και την Ιουλία δεν θα έχει πια εμπόδια μιας και ο πρώτος άντρας έχοντας πλέον μία ισχυρή κοινωνική θέση στην τοπική κοινωνία αλλά και μία αξιοσέβαστη παρουσία νιώθει ισάξιος με την υψηλής καταγωγής πρώην αγαπημένης του.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Έτσι, της ζητάει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον έρωτά τους. Η Ιουλία χαίρεται πολύ με αυτή την εξέλιξη αφού ήθελε όσο τίποτα άλλο να σμίξει ξανά με τον Στάθη, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *