Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι, ζευγάρι – Το καυτό ραντεβού

 

Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι, ζευγάρι – Το καυτό ραντεβού

Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι, ζευγάρι – Το καυτό ραντεβού

 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, με την Αφροδίτη και τον Κουράκο να έρχονται κοντά, μέσα από ένα καυτό ραντεβού.

Η Αφροδίτη έχει πάρει τις αποφάσεις της και θέλει να χωρίσει τον Χρήστο, αφού κατάλαβε πως είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Ο Λυκούργος, η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος θα προσπαθήσουν να της αλλάξουν γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Διονύσης γίνεται δολοφόνος

Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι θα γίνουν ζευγάρι- Το καυτό ραντεβού

Δε θα τα καταφέρουν όμως, αφού ο Χρήστος δεν της λέει την αλήθεια κι εκείνη ζητάει εξηγήσεις. Έτσι, όλα φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη στο γάμο τους και θα χωρίσουν.

Στο μεταξύ, η Αριάδνη πιέζει τον Χρήστο να χωρίσει, αφού του λέει πως δεν έχουν παιδιά και είναι πιο εύκολο, αλλά εκείνος δεν συμφωνεί με τίποτα. Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, η Αφροδίτη θα έρθει κοντά με τον Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά συγγνώμη από την Ιουλία

Ο Κουράκος θα την επισκεφθεί αρκετές φορές στο ιατρείο της, μιας και θα νιώσει αδιαθεσία κι έτσι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μερικές ιατρικές εξετάσεις. Έτσι, μέρα με τη μέρα, θα έρθουν όλο και πιο κοντά, ενώ θα βγουν και ραντεβού και συγκεκριμένα θα πάνε για φαγητό στην ταβέρνα. Φαίνεται πως από φίλοι, θα γίνουν ζευγάρι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *