Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την κάπα;

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την κάπα;

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την κάπα;

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Προξενιό της Ιουλίας”, με το πρόσωπο της γυναίκας πίσω από την κάπα να αποκαλύπτεται.

Στην οικία του Στασινόπουλου το κλίμα μυρίζει…μπαρούτι, με την σχέση του ιδίου και της νεότερης κόρης του να φτάνει σε σημείο ανεξέλεγκτης αντιπαράθεσης.Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από την κάπα;

Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, ο Ρήγας πρέπει να αντιμετωπίζει τις δικές του σοβαρές προκλήσεις, με αντιπάλους του παρελθόντος και του παρόντος. Εν τω μεταξύ, προβάλλει το ερώτημα αν τα εμπόδια αυτά μπορούν πραγματικά να θέσουν σε κίνδυνο την τρυφερή και ερωτική σχέση του με τη Βαγγελίτσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μάνoς και Μαρίνα τα βρίσκουν και παντρεύονται

Παράλληλα, ο Άλκης Μακρής διατηρεί ανεπηρέαστη τη σχέση του με την Αλεξάνδρα. Στο αρχοντικό Προβιού, η Χάδω, που είναι γνωστή για την καχυποψία της, ανησυχεί έντονα για τις επισκέψεις του Γρηγόρη και ειδοποιεί τον Γιωργίκη για τις υποψίες της, αλλά εκείνος την αγνοεί ζητώντας αποδείξεις, ξεκινώντας έτσι ένα πονηρό σχέδιο για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, ο Χρήστος με τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου, ανοίγει ένα παράθυρο στο παρελθόν του μέσω του μυαλού του, ταράζοντας τις πεποιθήσεις του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, πλησιάζει η στιγμή που η γυναίκα με την κάπα θα αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει 34-35-36, σε κίνδυνο η ζωή της Έλλης, η Νικολέττα χαροπαλεύει!

Ποια να είναι άραγε;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *