Η Μάγισσα: Έτσι «παντρεύονται» παλιός και νέος κύκλος

 

Η Μάγισσα: Έτσι «παντρεύονται» παλιός και νέος κύκλος

Η Μάγισσα: Έτσι «παντρεύονται» παλιός και νέος κύκλος

 

Τον Οκτώβρη επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας με τίτλο Φλεγόμενη καρδιά και αφηγητής θα είναι ο γιος της Θεοφανώς και του Μάρκου.

Η επόμενη σεζόν της καθηλωτικής σειράς του Αντ1 είναι ουσιαστικά το πρίκουελ, στο οποίο όμως θα δούμε και το σίκουελ της ιστορίας. Συγκεκριμένα, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν στα νέα επεισόδια να «παντρέψουν» το παρελθόν με το παρόν.Η Μάγισσα: Έτσι «παντρεύονται» παλιός και νέος κύκλος

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο συμβολισμός πίσω από την καμένη φωτογραφία του Αστέρη

Έτσι, ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα μιας και σε εκείνη ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο που βρήκε ο Μισέλ.

Οπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη νέα πρωταγωνίστρια της σειράς να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής βγαίνει από την φυλακή

Επίσης, είδαμε στο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, η Μαρία Κίτσου να βρίσκεται στον πύργο των Λασκαραίων, κι αυτό γιατί θα δούμε την σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *