Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βασανίζεται σκληρά από τον Τζανή και η Αναχίτ παίρνει εκδίκηση

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βασανίζεται σκληρά από τον Τζανή και η Αναχίτ παίρνει εκδίκηση

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βασανίζεται σκληρά από τον Τζανή και η Αναχίτ παίρνει εκδίκηση

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Θεοφανώ βασανίζεται σκληρά από τον Τζανή και η Αναχίτ παίρνει εκδίκηση.

Η γδικιωμός Λασκαραίων – Γερακάρηδων φουντώνει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πολύ σύντομα θα δούμε τον Τζανή να εισβάλει στον πύργο των Λασκαραίων έχοντας στο πλευρό του τους αιώνιους εχθρούς της σειριάς του, τους Γερακάρηδες, αλλά και τις πλάτες της μητέρας του της Δαμιανής.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, θα πάρει κάτι που δεν του ανήκει και δεν του αξίζει, τον έλεγχο του πύργου των Λασκαραίων, χωρίς να διστάσει να σκορπίσει τον θάνατο. Από το μένος του θα καταφέρουν να ξεφύγουν ο Μάρκος και ο Μιχαήλ και θα προσπαθήσουν να περάσουν στην αντεπίθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του 2024

Όμως στον πύργο εγκλωβίζεται η Θεοφανώ.

Μένει μονή, αντιμέτωπη με τους προδότες Τζανή και Δαμιανή, αλλά και την Κυπριανή με την Μεταξία. Τέσσερα πρόσωπα που την μισούν θανάσιμα και πια δεν έχουν λόγο να την κρατήσουν ζωντανή, αφού έχει πλέον γεννήσει.

Μόνη εναντίον τεσσάρων, εκεί που όλα δείχνουν τελειωμένα εμφανίζεται ξανά στο πλευρό της η μητέρα της, η Αναχίτ και τότε το φως του ήλιου θα λάμψει και όλα τα κρίματα του κόσμου θα φανερωθούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης θέλει να σκοτώσει τον Ισίδωρο

Φαίνεται λοιπόν πως με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, η Θεοφανώ θα υποστεί σκληρά βασανιστήρια τόσο από τον Τζανή, όσο και από την Μεταξία και την Δαμιανή.

Όλον αυτόν τον καιρό περίμεναν με ανυπομονησία, να μείνει η κοπέλα χωρίς την στήριξη του Μιχαήλ (στην αρχή) ή του Μάρκου και τώρα που είναι μόνη της, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ξεσπάσουν τα απωθημένα τους.

Όμως η Αναχίτ, μπαίνει μέσα στη Θεοφανώ και σκορπάει το θάνατο στους Λασκαραίους, με ανυπολόγιστες απώλειες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *