Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Σασμός» με το νέο υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη να αποδεικνύεται πολύ «σκληρό καρύδι». Ο Μάκης ή αλλιώς Γεράσιμος από τη πρώτη μέρα που αναλαμβάνει καθήκοντα δείχνει την αποφασιστικότητα και συνάμα τη σκληρότητα του.Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

          Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

Πολύ γρήγορα ο Μάκης θα καταλάβει το ρόλο που παίζει κάποιο άτομο μέσα στην αστυνομία και θα το αποκαλύψει. Πρόκειται για τον ανιψιό της Καλλιόπης που καιρό τώρα ενημερώνει τη θεία του για θέματα και κινήσεις που σχετίζονται με τον αγαπημένο της γιο, τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα σε δεχτώ, εάν μου κάνεις εγγόνι»

Σασμός: Ο Χριστογιάννης, ο σπιούνος και η Καλλιόπη

Η εξέλιξη αυτή ξαφνιάζει το Χριστογιάννη και παράλληλα του κινεί το ενδιαφέρον για να συνεχίσει την έρευνα του. Έτσι από εκείνη τη στιγμή η οικογένεια Σταματάκη μπαίνει στο στόχαστρο του υπαστυνόμου ο οποίος θα αρχίσει να παρακολουθεί στενά όλα τα μέλη της οικογένειας. Με πρώτο και καλύτερο τον Αστέρη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο υπαστυνόμος δίνει σχετική εντολή στους ανθρώπους του στη φυλακή να του μεταφέρουν κάθε κίνηση του Αστέρη. Ένας συνδυασμός εξελίξεων θα τον οδηγήσουν και στο Μαθιό η περίπτωση του οποίου του προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης κάνει έναν επικίνδυνο φίλο στη φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *