Survivor 5-5 : Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

 

Survivor 5-5 : Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Survivor 5-5 : Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

 

Ξανά σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Δαλάκα και οι Διάσημοι στο Survivor.

Οι εξελίξεις δεν πάνε καλά για τους κόκκινους. Πόσες ασυλίες θα κερδίσουν την εβδομάδα που έρχεται στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

 

Αφήνουμε έξω την αναμέτρηση με τους Τούρκους παίκτες. Βέβαια, οι μπλε κέρδισαν πάλι εκεί. Αλλά από το συνολικό σκορ την αφήνουμε έξω. Οι νίκες για τους μπλε είναι στις 19 και για τους Διάσημους μόλις 14. Πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Έπαθλο με water sports, μπλε. Νέα Υόρκη, μπλε. Τώρα το ταξίδι στο Κουρασάο, πάλι μπλε. Η ψυχολογία στα ύψη για τους Μαχητές, στο ναδίρ για τους Διάσημους. Βέβαια, η παρέα της Κατερίνας Δαλάκα δεν τα παρατάει εύκολα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler: Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει - Αυτός ο παίκτης είναι με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντιδράσει την 18η εβδομάδα του Survivor 2024; Αν η ερχόμενη εβδομάδα θα βρει τους Διάσημους σε θέση νικητών. Μπορούν;

 

Survivor 5-5 : Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Γενικότερα, θεωρώ πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν το βάζει κάτω ποτέ. Έχει και τον Γιώργο Γκιουλέκα, ο οποίος είναι πολύ δυνατός παίκτης. Να δείτε που μπορεί αν εξελιχθεί εφάμιλλος του Φάνη. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του βέβαια, αλλά καλά το πάει.

Τα δεδομένα όμως δεν είναι με το μέρος των κόκκινων. Θέλετε να δούμε τι έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες;

Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς.

Εκτός ο Γιάννης Περπατάρης.

Εκτός η Χρύσα με οικειοθελής αποχώρηση.

Τελευταίος που αποχώρησε από τη μονομαχία ο Θοδωρής Τουρκογιώργος.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 30/1: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Το μόνο θετικό στοιχείο για τους κόκκινους εδώ και 15 μέρες ήταν η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Αυτό έχει επηρεάσει και την Σταυρούλα.

Όλα τα άλλα είναι κατά τους. Θοδωρής και Χρύσα ήταν εύκολοι στόχοι, αλλά δεν συνεχίζουν. Ο Γιάννης Περπατάρης ήταν εξαιρετικά δυνατός, αλλά έφυγε. Γενικώς… πρόβλημα για την κόκκινη ομάδα.

Οι μπλε έχουν μείνει με Φάνη, Σταυρούλα, Σταμάτη, Ντάνιελ και Αναστασία. Όλοι τους παίκτες πρώτης γραμμής.

Οι κόκκινοι παίζουν με Δαλάκα, Γκιουλέκα, Ασημίνα, Χριστόφορο, Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Δώρα. Πλεονέκτημα μόνο αριθμητικό. Δεν είναι απλό.

Το να κερδίσουν δύο ασυλίες την επόμενη εβδομάδα μοιάζει πολύ δύσκολο. Και να συμβεί, ταβάνι θα είναι. Το μάξιμουμ. Μία ασυλία είναι το πιθανότερο να κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα την εβδομάδα που έρχεται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *