Survivor Spoiler 22/4: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Survivor Spoiler 22/4: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 22/4: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση θα δούμε απόψε 22/4 στο Survivor και σας έχουμε το Spoiler για το ποιος θα είναι αυτός.

Χθες είδαμε μια νέα οικειοθελή αποχώρηση στον απόηχο της αιφνίδιας έξοδο του Τζέιμς Καφετζή μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λόγους προσωπικούς και οικογενειακούς.

Η έξοδος όμως του συγκεκριμένου παίκτη προκάλεσε ντόμινο αλλαγών στον τρόπο ψηφοφορίας αλλά και στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες παύουν να έχουν ασυλία και έτσι όλοι μπορεί να είναι υποψήφιοι, ενώ γίνεται μεικτός και ο αγώνας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Πόσα χρήματα πήρε η Ζωή Ασουμανάκη;

Χθες λοιπόν είδαμε την πρώτη ημέρα εφαρμογής των… μέτρων, όπου τελικά οι Μπλε ήταν αυτοί που επικράτησαν με 12-6 των Κόκκινων και όχι μόνο πήγαν άνετοι στο συμβούλιο, αλλά πήραν τον πρώτο πόντο για το μεγάλο έπαθλο και απόλαυσαν μπέργκερ και πίτσες.

Έπειτα, κατόπιν αιτήματός του προς τους συμπαίκτες του πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης. Όπως είπε εκείνος έχοντας για βοηθό και τον Παπαχαραλάμπους, λόγω προβλήματος με τη φωνή του, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν γιατί ήδη ο Παπαχαραλάμπους και ο Ταξίδης έρχονται από τις μονομαχίες της προηγούμενης εβδομάδας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 5/3: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα λοιπόν οι δύο ομάδες θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, αυτοί θα είναι οι Μπλε.

Έτσι, οι Κόκκινοι θα χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την δική τους ομάδα και σύμφωνα με το spoiler που έχουμε, ο δεύτερος υποψήφιος που θα βγει απόψε 22/4 στο Survivor θα είναι η Δώρα Νικολή!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *