Survivor 2024 spoiler 10/05 : Έξαλλοι στην παραγωγή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Πήρε την απόφαση ο Ατζούν και την ανακοινώνει ο Λιανός λίγο πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα

 

Survivor 2024 spoiler 10/05

Survivor 2024 spoiler 10/05 : Έξαλλοι στην παραγωγή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Πήρε την απόφαση ο Ατζούν και την ανακοινώνει ο Λιανός λίγο πριν από την επιστροφή στην Ελλάδα

 

Νεύρα με την… τακτική αποχωρήσεων των παικτών

Survivor 2024 spoiler 10/05 : Στην τελική του ευθεία έχει μπει πια το Survivor, καθώς πλέον έχουν απομείνει εννέα παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης και, στο τέλος, ένας από αυτούς τους λίγους που τα έχουν καταφέρει να φτάσουν έως εδώ, θα μπορέσει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο στο Άλσος Βεΐκου, παρουσιαζόμενος μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η τελευταία παίκτρια, που έφυγε από το παιχνίδι, με την ίδια φέτος ειδικά να έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ.

Οι μήνες μακριά από την χώρα και τον αγαπημένο της, Χρήστο Δάντη, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό της, συνθέτουν ένα σκηνικό, γύρω από το οποίο ίσως και να είναι… μικρό θαύμα που άντεξε να μείνει στον Άγιο Δομίνικο για 18 εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης  Eurovision 2024: Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, η βαθμολογία του «Ζαριού» και το παρασκήνιο του τελικού

Η ίδια δεν τα κατάφερε στην τελική μονομαχία για την αποχώρηση, χάνοντας με 4-0 από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σταμάτη Ταλιαδιανό.

Δεν έκρυψε μεν τη συγκίνησή της για εκ νέου φινάλε στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως με τον τρόπο της έδειξε, ότι ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα ξανά, μη θέλοντας να χάσει άλλες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ξεκινώντας μια διαφορετική κουβέντα, που σχετίζεται με την αποχώρησή της.

Survivor 2024 spoiler 10/05 : Η στάση της Ασημίνας και τα νεύρα της παραγωγής

Η Ασημίνα δεν έκρυψε στη διάρκεια της μονομαχίας, με τον τρόπο της, ότι ήθελε επί της ουσίας να αποχωρήσει, κάτι που λίγο νωρίτερα είχαν κάνει κι άλλοι παίκτες, όπως ο Τζέιμς Καφετζής.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 15-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

Επί της ουσίας πρόκειται για… οικειοθελή αποχώρηση, αλλά όχι με σχετική ανακοίνωση, για να μην χαθούν τα κερδισμένα χρήματα, με την παραγωγή να μην είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιημένη από αυτή τη στρατηγική των παικτών.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θια επιδιώξει να πάρει μέτρα, ώστε να αποφευχθεί εκ νέου αυτό το φαινόμενο.

Υπάρχει, δηλαδή, η σκέψη ακόμη και για επιβολή χρηματικής ποινής σε όσους παίκτες… επιδιώξουν να αποχωρήσουν μέσα από την τελική μονομαχία, κάτι που ίσως μπει άμεσα σε εφαρμογή, ώστε να μην υπάρξει άλλη τέτοια περίπτωση τουλάχιστον για φέτος.

Μετά τη σεζόν αυτή κι αν συνεχιστεί το Survivor στον ΣΚΑΪ, τότε ίσως να προχωρήσει και σε νεότερες αποφάσεις, που θα ανακοινώσει σύντομα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *