Ψυχοκόρες: Εφιαλτικές στιγμές θα ζήσει η Βασιλική

 

Ψυχοκόρες: Εφιαλτικές στιγμές θα ζήσει η Βασιλική

Ψυχοκόρες: Εφιαλτικές στιγμές θα ζήσει η Βασιλική

 

Εφιαλτικές οι στιγμές που θα ζήσει η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στις “Ψυχοκόρες” καθώς θα εξοριστεί και θα χάσει το μωρό της.

Η ζωή της Βασιλικής, αλλάζει δραματικά. Όλα μεταβάλλονται όταν η Μάγια αποφασίζει ότι η νεαρή ψυχοκόρη της δεν εξυπηρετεί τις πολιτικές τις φιλοδοξίες, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει πως διατηρεί και κρυφή σχέση με τον άντρα της.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή,η Βασιλική βρίσκεται τόσο στο στόχαστρο των υπηρετών που ζηλεύουν την άνετη ζωή της, όσο του κακομαθημένου γιου της Μάγιας, του Ερμή, ο οποίος ζηλεύει τις ικανότητές της, αφού ο ίδιος δεν αγαπάει τα γράμματα αλλά το τζόγο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος κυκλοφορεί παντού με όπλο

Τα γεγονότα θα πάρουν μία άλλη τροπή, όταν η Βασιλική μάθει πως είναι ήδη έγκυος στο παιδί του Παύλου και πιστεύοντας πως εκείνος δεν θέλει τελικά να την παντρευτεί όπως της είχε πει αλλά να μείνει με τη Μάγια, δεν του λέει τίποτα.

Στο μεταξύ η Βασιλική βρίσκει τον Λεωνίδα, έναν αυστηρό μπάτλερ της οικογένειας, που όμως δεν θα μπορέσει να την βοηθήσει όταν εκείνη θα κατηγορηθεί άδικα για τον πυροβολισμό του Αρδίτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Όλα τελειώνουν σήμερα, για να αρχίσουν ξανά

Έτσι, θα την συλλάβουν με την βαριά κατηγορία της δολοφονίας, χωρίς κάποιος να την υποστηρίξει. Η Βασιλική θα βρεθεί στην εξορία στο νησάκι Τρίκερι, κολαστήριο για πολλές γυναίκες. Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η δεσμοφύλακας (την υποδύεται η Θεοδώρα Σιάρκου) δεν θα την λυπηθεί. Από τα βασανιστήρια που θα της κάνει θα χάσει το μωρό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *